[]

buhar kazanlı ütü/buharlı ütü

7-8 yıldır kullandığım Tefal buhar kazanlı ütü mortingen strasse oldu bugün. ekşi duyuruda baktığım kadarıyla daha önce bazı marka önerileri olmuş, tekrar soruyu sorma sebebim biraz önce sadece Tefal ve Philips'in sitelerinde ütü çeşitlerine baktığımda baya model çeşitliliği olduğunu gördüm. teker teker incelemek zor geldi, bu iki marka veya başka bir markanın şu modelini tavsiye ederim şeklinde önerilerinizi sunarsanız ona göre marka/modeli 2-3 e indirip birini alacağım en uygun bulduğum yerden. fiyat konusunda alt-üst limit belirlemedim henüz ama şimdilik aklımdan üst limit olarak 500-600 falan geçiyor.

neredeyse her hafta ütü yapan birisi olarak baya %100 pamuk gömlek ütülüyorum, buhar kazanlı ütüler baya rahat oluyor ama kazanlı olmayan ve performansı iyi olan ütü önerilerinize de açığım.


 
Üstad bunu tavsiye ederim.. Bizim evde de çok ütü yapılıyor özellikle benim iş gömleklerim hiç sıkıntı yaşamadık.. www.bulabilirim.com


  • white35  (19.10.14 22:06:47 ~ 23.11.14 21:49:13) 
marka önerim yok ama gecen sene biz philipsten aldik, baya memnun kalmistik. diyecegim su ki kazanli ütüde fiyat farki almanya ve türkiye arasinda baya yüksek. gelen giden birini bulursan almanya'dan aldirmani tavsiye ederim.


  • kimse  (19.10.14 22:09:29) 
@kimse o fiyat farkını biliyorum, ömrünü dolduran ütü de Almanya'dan gelmişti, şu aralar gelen-giden yok ve acilen bu hafta almam gerekiyor.


  • candanag  (19.10.14 22:12:17) 
Şunun fiyatı bence iyi: urun.gittigidiyor.com

Ya da daha ucuzu bu: www.evbella.com
  • Son Müzakereci  (19.10.14 22:30:31 ~ 22:37:04) 
  • zam sampiyonu domates  (19.10.14 22:34:26) 
buhar kazanlı deloghni aldım, çok memnun eğilim.
ondan önceki philips idi performansı çok güzeldi, yine philips bakmaya başladım.

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (19.10.14 23:00:08) 
@hayat aklini konusacak bir filozof uret ben de şimdilik Philips'te karar kıldım gibi, kazanlı ütülerde yurt içi ve dışı arasında ciddi fiyat farklılığı sebebiyle buharlı ütü olarak Philips'in Azur modelleri üzerine yoğunlaşacağım gibi.


  • candanag  (19.10.14 23:42:37) 
benimde 7-8 senelik tefal kazanlı ütüm vardı yazın bozuldu buhar falan hak getire tık yok, servise götürdüm içinde bi aparat ve tabanı komple değiştiler 70 tl ye ilk aldığım gün gibi oldu şahane ütülüyor, servise göstereydin bi, ha olmaz dersen ben olsam ya tefal ya philips düşünürüm. kazansız olsun dersen philips. asla deloghni alma kazanlı ütüde ütü hafif olmalı ondaki bildiğin tunç gibiydi normal kablolu ütüler gibi ağırdı uzak dur.


  • bal dok yala  (19.10.14 23:48:41 ~ 23:50:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.