[]

Fotoğraflarıyla ne yapabilirler. Acil!

Merhaba, öncelikle içimi rahatlatacak seyler söylerseniz çok mutlu olurum çünkü kötü bi haldeydim.dün gece telefonumu kaybettim, telefon zaten eskiydi de içinde ikibinden fazla fotoğraf vardı.pornografik şeyler değil,en açığı bikinili falandır.bu fotoğraflarımla arkadaşlık sitelerinde falan hesap açma olasılıkları düşüktür dimi?:( zaten herkesin milyon tane fotosu var sosyal medyada.lütfen beni rahatlatın o kadar üzüldüm ki anlatamam :(




 
En açığı bikinili diyorsunuz, ne yapabilirler ki o fotoğraflarla? (O sitelerde ne yapsınlar o fotoğrafları yani?) Sizi tanıyan biri alsa belki bikini ile görünmek istemeyeceğiniz kişilere gösterir diyeceğim ama kimin bulup alacağı da belli değil. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Hatta şöyle düşünün, siz plajdayken bir sürü insanın kadrajına girmişsinizdir. Bazılarında yüzünüz de net şekilde çıkmıştır. Yani çok telaşlanmayın bence.


  • grgn  (19.10.14 19:56:57) 
Telefonu bulan kisi coktan sifirlamistir onu yoksa sıkıntı alir basina.

Benim de telefonum calindi bayramda ayni sikintiyi yasadim seni anlayabiliyorum. Ustelik daha acik fotograflarim da vardi.

Cihaz android se android cihaz yoneticinden bakabilirsin google play e girip. Uzaktan kitleyebiliyorsun.

Iphonelar icin de benzer bi durum varmis.
  • rayde  (19.10.14 19:57:17) 
dünyaya rezil edebilirler.


  • take me rufee2  (19.10.14 19:58:31) 
arkadaşlık sitelerinde hesap açma ihtimali fifti fifti diyelim bence. ama şu an bikinili kız fotosu diye aratsak bile çok doğal fotoğraflar çıkar karşımıza, tutup onlarla da açabilirler. yani böyle fotoğraflar bulmak zor değil ki seninkini bulunca cennnete düşmüş gibi hemen hesap açsınlar. bu kadar kafana takma.

bu arada kaybederken içinde hattın yok muydu, bi şekilde bulma çabası içine girdin mi?
  • elorelia  (19.10.14 20:05:07) 
Kim n'aapsin senin fotolarini alaşkına yaa.


(Yeterince rahatlatici mi? :)
  • mavi istiridye  (19.10.14 20:07:54) 
Ayrica suna bak whatsapp in varsa falan

eksisozluk.com
  • rayde  (19.10.14 20:09:50) 
@elorelia içinde hat vardı ama ben gece oturduğum yerde veya takside bıraktım.sabah uyarınca farkettim :( aradığımda ulaşılamıyodu,ama şarjı çok dayanmıyo normalde de.bide telefon baya eski veya ekranı çatlamış durumdaydı.hırsızlık yapmaya değecek bi telefon değil


  • lampetia  (19.10.14 20:45:26) 
taksi durak taksisi mi? hangi durak olduğunu vs çıkartabilir misin?

Taksi'den indiğin yeri gören etrafta herhangi bir kamera var mı? etraftaki mekanlara danışarak taksinin plakasını öğrenme şansın vardır.

taksi'de değil de oturduğun mekanda unuttuysan mekanı aramayı, gitmeyi denedin mi?
  • reanarchy  (19.10.14 21:28:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.