[]

Mouse çıldırdı !?

Merhaba,

Mouse izin vermedigi icin telefondan yaziyorum durum o kadar kotu yani. Laptop (samsung/windows) kullaniyorum 2 yildir sorun yoktu ama son aylar da once touchpad gitti bozuldu yani..Sonra usbli mouse takip kullanmaya basladim. Son zamanlarda o da sacmalamaya basladi.. Su anki ve su ana kadarki sorunlari yazayim once ;

Touchpad alt iki clicki hic calismiyor ama 3 parmakla dokunup aynanda asagi indirince touchpad kendine geliyor en azinda dokunmatik kismi calisiyor.

mouse da sag click ve sol click yer degistiriyor arada..

Suan mouse kendi kendine durmadan tiklama yapiyor bagimsiz ve yine surekli sag click ile sol yer degistiriyor..

Bu sorunlari yasayanlar ya da ne oldugunu anlayanlar, bilgisayardan anlayanlar bir yardim edebilir mi ?

Su siralar cok lazim bu laptop ve acil bir cozum bulmam lazim fazla zaman almayan..

Yalniz o kadar bilgisayardan anlamam ben o yuzden kolay anlatirsaniz daha rahat yaparim sanirim.

 
başka bilgisayarda düzgün çalışan bir mouse u alıp kendi bilgisayarınıza takın. Düzgün çalışıyorsa diğer iki mouse muhtemelen donanımsal olarak arızalıdır. Yalnız mouselar bu kadar kısa sürede bozuluyorsa ya kullanımızda bir sorun var ya da ultra kalitesiz mouse kullanıyorsunuz.


  • maxhoper  (19.10.14 20:17:52) 
başka mouse taktım yine aynı şey oldu.. kullandığım mouse değil de sorunun bilgisayardaki mouse yazılımı ya da herneyse onla ilgili olduğunu düşünüyorum aksi halde touchpadte sorun olmazdı.. Bu arada mouse markası logitech ve lfena bir modeli değil.

Bu durumda ne yapılabilir donanımsal bir sokrunda ?

Şuan mouse kendi kendine takılıyor bir sağ click bir sol tıklayıp duruyor ve yine yer değişirtirdi sağ sol...
  • qazaqwsx  (19.10.14 20:23:55) 
OK. O zaman yazılımsal bi sıkıntınız var. Mouse yazılımını logitech in sitesinden indirip güncelleyin. Touchpad yazılımını da aynı şekilde laptop'unuzun sitesinden indirip güncelleyin Muhtemelen sorun ortadan kalkar.


  • maxhoper  (19.10.14 20:38:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.