[]

sevgili ve cinsellikli bi soru da ben sorcam

ya bi dönem geçmişti bu bende ama tekrar başladı. şöyle söyliyim ben 20 yaşında bir erkek olarak yaşıtlarımın falan bayağı gerisindeyim. ama derdim yarışmak değil zaten, istediğim gibi olsun gerisi mühim değil. tek bi kişiyle birlikte oldum ki o da ikimizin de unutmak istediği bi deneyimdi. başka bi kız 3 gün boyunca denediyse de beni ikna etmeyi başaramadı çünkü ilki yüzünden çekindim falan.

şimdi görüyorum böyle insanlar sevişiyo yani. itirazım yok, allah muhabbetlerini arttırsın. ama nasıl desem, benim o taraklarda bezim olmadı. istemedim değil. ama bana uygun değil. onu yapacak enerji, bitirici vuruş, patlayıcı güç vs. adına ne derseniz bende hiçbir zaman olmadı. önceliğim daima güzel, tek kişiyle yaşayabileceğim bir ilişki oldu. "HOŞ KARIYMIŞ, ÇAKARIM BEN BUNA" diyen adamları hayretle izledim hep.

ama şimdi mesela bi kızdan hoşlandığım zaman onun daha önce "bissürü" kişiyle sevişmiş olması, bu konuda benden çok daha rahat olması benim iyice geri çekilmeme neden oluyor. yani "ABLA BEN ANLAMAM O İŞLERDEN" deyip kalkasım geliyor.

şu an zaten birisi yok hayatımda ama olursa eğer muhtemelen sadece bu yüzden kaybetçem kızı, kendi kaprislerim ve eşekliğim yüzünden. ama napiyim lan. ben sığır gibi büyümüşken hoşlandığım kızın "haa hoş çocukmuş" deyip milletle tek gecelik ilişki yaşamış olması çok üzüyo beni. BİZDE NİYE YOK DİYOR.

nasıl aşıyoruz bunu? konuştuğum kız arkadaşlar, daha doğrusu bu konuda fikrini aldığım "ablalar" aşık olunca hepsi geçiyo, ooooo kız seninle öyle ilgilenir ki oooo diyolar ama ben inanmıyorum. olm millet sevişiyo, düşünsene şimdi sen bissürü sevişmişsin etmişsin, sonra bi çocuktan hoşlanmışsın ama herif 23 yaşına gelmiş bi kişiyle sevişmiş o deneyimini de hatırlamak dahi istemiyo. yatağa atmak için 3 ay falan uğraşman lazım, öyle bi tip. uğraşır mısın şimdi bununla? uğraşmazsın.

 
Kadınlar genelde bu tip durumlarda kendini çekici hissetmek için ısrarla seni sevişmeye zorlama yoluna gidiyor. Bir de Türk toplumundaki "seks kötüdür, seks isteyen erkek iğrenç ve abazandır" algısı en açık görüşlülerin bile genlerine kazınmış olduğu için seksle ilgilenmiyormuş gibi görünen erkeği çekici bulabiliyorlar ilginç bir şekilde. İlişkin olduktan sonra sen seks talep etmezsen kadın daha da çok üstüne gelecek yani. Sonra olaylar gelişir, bi bakmışsın hayvan gibi sevişiyosun falan.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (19.10.14 18:48:43) 
@want2die, ne çeşit bir hormon bozukluğu? doktordan çıkmıyorum ki, vur bi de sen vur hadi bi de hormon bozukluğu çıksın ooh ne güzel.


  • pescador  (19.10.14 18:50:54 ~ 18:53:49) 
lan oğlum niye bunu takıyorsun anlamadım, bu devirde sevişmeyen yok zaten kabullen geç, sen demiyor musun bana kendin ol diye, eh sende kendin ol seni sen olduğun gibi (tecrübesiz sayılsakta bu devir için) kabul eden illa çıkar. tabii burada bana denilenleri birebir kopyalıyorum :P

ama istesen de istemesen de bu zamanlarda zaten 20'li yaslardan sonra bir şey yaşamamış birini bulamazsın. türkiye öyle sözlükte eleştirildiği kadar muhafazakar bir yer değil, sadece görünürde öyle.
  • fransızkalanadam  (19.10.14 18:55:21) 
@want2die, sakalım bıyığım var kılım tüyüm yerinde. cinsel anlamda ilgisiz de değilim kesinlikle. benimkisi psikolojik bir bariyer. istemiyor değilim. sadece bu fikirler beni geri çekiyor. gitmişken onun testini de yaptırırım tabii ama sorun olduğunu sanmıyorum.

@fransızkalanadam, abi yok sen çok karamsarsın. hala "el değmemiş" bissürü insan var ama benim derdim zaten daha önce başkasıyla sevişmemiş birini bulmak değil. benim gibi 20 yaşına arıza gelmiş bi kızdansa kafası rahat kızı tercih ederim. canımı sıkan şey bu "geri kalmışlık" hissi. sorun benimle alakalı, birinin beni kabul etmesinden ziyade. yoksa beni tabii ki kabul ederler olm güzel adamım aslında. ama kendi kendimi yiyom işte.

16'mızda sevişmediysek napalım kardeşim, çıplak tavla mı oynayalım şimdi sekssiz dostlarla bir araya gelip?
  • pescador  (19.10.14 18:55:49 ~ 18:57:47) 
şey kısmını anlıyorum ama, hani o geri kalmışlık hissini, özellikle bu işlerin su içmek gibi kolay olduğu ve hemen hemen herkesin sevgilisi, tonla eski sevgilisi olduğu bir ortamda bizim adam gibi nasiplenememiz. delirtici bir şey.

edit: oha bu kadar olur, sen daha cevabı vermeden geri kalmışlık hissiyle ilgili ek entry giriyordum. telepati mi yapıyoruz oğlum :D

ek ek not: haha oğlum bırak allah askına ne eli değmemiş lan en küçük ilçelede bile neler dönüyordur ortamın sakallı keçisi olma. ben 7 yıl yurt dışında yasadım hadi 2 yılı fas desen Avrupa sayılmaz 5 yıl Avrupa oluyor. Türkiye'nin geri kalır yanı yok.
  • fransızkalanadam  (19.10.14 18:57:29 ~ 19:00:39) 
ohoo 20 yaş ne ya? benim bir kaç tane arkadaşım var böyle, erkek *cem yılmaz stayla* adamlar hayatlarında bir kere sevişmişler, o da ya sarhoşken ve/veya parayla, yani "bakir kalmayayım" diye yapmışlar, hiçbiri de memnun değil hayatlarından edit: memnun değiller, derken, yani böyle bir ilişki yaşamış olmaktan memnun değiller. ha pollyanna mode: on şey diyorlar: ya en azından bakir değiliz, falan -evet bir kaç tane tanıyorum böyle, mühendislikle alakası cidden var mı bilmiyorum ama hepsi de mühendis 0_o - şimdilerde biri bir kızla çıkmaya başladı, başka bir duyuruya daha yazmıştım, kız aslında güzel, ama psikolojik sorunları var biraz sosyal hayatta, o yüzden böyle çıkar gibi olduğu ama çıkmadığı elemanlar var bir-iki tane -aslında bayağı da beğeneni varmış kızın da, neyse işte, çekingen yani, kendine güvensiz falan- bu çiftimiz gayet de güzel geçindiler yani, ne kızda öyle bir düşünce oldu, ne de erkekte. yani, bu biraz şans, kader kısfmet işi gibi duruyor :) bence sen kendini geri çekme, karşına biri çıkınca gerçekten de o tip çekinceleri aşacaksın. sen aşamasan karşındaki kişi -seni cidden seviyorsa- aşmana yardımcı olur zaten.

bu yukarıda bahsettiğim elemanlar 28-29 yaşında tipler. neredeyse 30'lar yani, öyle düşün. o yüzden çok kasma. kasa kasa bu yaşa kadar geliyorsun sonra 0_o ha tabi kimseye atlamaman da hoş bir davranış ki, herşeyi bırak, sağlık açısından iyi birşey -okb mode: on- karşına çıkan bir insandan hiçbir zaman yüzde yüz emin olamayacaksın zaten, onu bil. ama istatistiki olarak "ben bu kızla birlikte olabilirim" ihtimali yüksek bir kız görürsen, onunla bir şeyler yaşa, derim. zaten hiçbir zaman hiçbir şeyden emin olamazsın ki, quantum mekaniği izin vermez bir kere buna XD

kolay gessinnn.. bence yaparsın sen aslansın gaplansın! elektrink aldığın kıza yürü yani..
  • pasp  (19.10.14 19:02:28 ~ 19:03:42) 
Ben olsam ''olm çocuk beni çekici bulmuyo herhalde ya'' diye düşünürdüm açıkcası. Ama oturup durumunu açık açık anlattığında kimse de gerçekten senle ilgileniyorsa bunu problem edip de uzaklaşmaz. Hatta ben şahsen deneyimsiz olmasını tercih ederim. Vardır benim gibiler de.


  • shejia  (19.10.14 19:04:56) 
hacı ben soruyu çok anlamadım da erkekte nasıl ki azgını var senin gibisi var kadınlarda da öyle. 1 hafta sevişmeyince bile çıldıran kadınlar olduğu gibi senin tarzda takılan kadınlar da mevcut. yani hormon seviyene baktır tabi de skalası çok geniş zaten 8-50 arası mı ne. kimi için cinsellik ön plandadır kimi için sadece bir ayrıntıdır. ona göre kız bul işte.


  • gates  (19.10.14 19:05:04) 
seni çok iyi anlıyorum da bu kadar erken yaşta endişelenmen gereksiz kardeşim. 20yaşındasın deneyim az olması normal Türkiye'de :) senden çok kötüler var etrafta mesela ben yaş 28 oldu deneyim bir elin parmaklarını geçmiyor :) klinik vaka olduk :D


  • tirt star  (19.10.14 19:20:51) 
psikiyatriste gidiyorum. yeni başladık diyebilirim, bu konulara henüz girmedik. ama girsek bile, bunu başkasının yardımıyla nasıl aşacağımı bilmiyorum. yani psikolojik durumların mental hastalık olduğunun, tedavi edilebildiğinin farkındayım. ama bu psikolojik bariyeri mesleği doktorluk olan bir kadın bana nasıl kırdıracak onu bilmiyorum, o konuda karamsarım biraz. en fazla "oo aslansın olum sen yaparsın lan" der gibime geliyor, ki onu burda da diyorlar. çok garip bi konu.


  • pescador  (19.10.14 20:15:33 ~ 20:26:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.