[]

alfa erkek nasıl oluyo? bu ney lan haha

bakın "nasıl alfa olunur" demiyorum. bu alfa kardeşlerimizin olayı ne onu merak ediyorum. şimdi sözlükte şu başlıktaki lavuğu görünce yine aklıma geldi: eksisozluk.com

troll olabilir belki ama cidden bu kafada adamlar var. herifin varlık amacı bu lavuğun deyişiyle "vajina sulandırmak" kjasfhasfjkal.

yav bu alfa olayı eski çağlarda kalmış bi şey değil mi? günümüzde de baskın karakterli, diğerlerine oranla öne çıkan adamlar falan tabii ki var. ama bu alfalık daha yüksek bi mertebe olmuyo mu? eskiden mesela herif odunla kafalarına vura vura çevresindeki herkesi affedersiniz skermiş galiba. e içinde bulunduğumuz dönemde pek çok farklı "güç" simgesi var. örneğin genç ve yahuşuhlu bir delikanlı patronunun eşini mukmuklayabiliyor ama daha sonra bu patron o çocuğun zigini koparttırabiliyor. şimdi burada güçlü olan, alfa olan, "vajinaları sulandıran" kim?

alfalık, gücün hayatta kalma ve güven vermeyle ölçüldüğü zamanda kalmış bir şey değil mi? evet aynı içgüdü şimdi de var. ama o zamana oranla çok daha pasif değil mi? yani bugün dev gibi, yumruğuyla adam öldüren biriyle birlikte olmanıza gerek yok örneğin güvende hissedebilmek için.

ne bu alfa geyiği?

 
  • halanne  (19.10.14 17:46:52) 
bir ortama girdiğinde cogu kızı etkileyen, onunla beraber olmak için kızların birbiriyle gizlice çekiştiği, istediği zaman kendine bir ''hatun'' ayarlayabilecek kapasitede adamlar kitlesi. kısacası bana göre kendimle karsılastırdıgım zaman cok cok sanslı ve özendiğim insan grubu.


  • fransızkalanadam  (19.10.14 17:49:52 ~ 17:50:13) 
Vurmak, kirmak, zikmek, zokmak degil bu alfalik. Kalabalik bir ortamda dikkatleri uzerine cekmek, otorite kurmak. Bu kalabalik grup erkek grubuysa daha carpici bir alfa ortaya cikar.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (19.10.14 17:49:52) 
Kizlarin vajisini sulandiran kisi degildir alfa erkek. Bir grup icinde lider olan, on plana cikan kisidir. Ahmet mehmet ve hasan'in bulundugu arkadas grubundan bahsedilirken hasanlar deniyorsa bu grubun alfasi hasandir. Grupta planlamayi mehmet yapiyorsa alfa mehmettir. Konusmalari, tartismalari ahmet yonlendiriyorsa alfa ahmettir. Kadinla, kizla alakasi yok yani durumun.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (19.10.14 17:52:12) 
e iyi de ahmet hayatını iki arkadaşıyla mı geçiriyor? istisnasız girdiği her ortamda mı göze batıyor bu herif? bana saçma gelen bu yani. noluyo adam BEN ALFAYIM LAN deyip kendini mi gösteriyor ortamda? baskın karakterli olmaya niye "alfalık" deniyor onu anlamadım.


  • pescador  (19.10.14 17:54:32) 
Mahalle macinda top sahibi olmadigi halde takima adam seciyorsa alfa erkek odur. Aksam disari cikildiginda bir kisi kalkiyorum ben dediginde o zaman evlere dagilalim sesleri yukseliyorsa alfa erkek kalkiyorum ben diyendir.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (19.10.14 17:55:34) 
Ahmet'in pasif oldugu ortamlar da olabilir. O ortamda Ahmet'e alfa diyemeyiz. Alfalik olayi tamamiyle ozguvenle alakali bir sey. Yeni insanlarla tanisinca pisirik pisirik bir kosede oturuyorsan alfa degilsindir. Masada oturdugun yerden bile alfa olup olmadigin cikar ortaya.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (19.10.14 17:57:40) 
ciddisin di mi bunları yazarken alfa kardeş? allah akıl fikir versin ne diyim. kafatasçıların bile kendilerine göre 10-20 sayfa süren açıklamaları oluyor. milletin oturuşu kalkışı, ortamdaki baskınlığı "alfalık"sa ADAMINA GÖRE ALFA ADAMINA GÖRE BETAYIZ BE KARDSM


  • pescador  (19.10.14 18:00:06) 
Ben alfa degilim, am sulandirmayi alfalik olarak gormedim, oturup arastirdim. Nat geo alfa temali belgesel cekmisti. Ayrica cesitli kaynak kitaplar da var. Insan en cok senin gibi cahillerden korkmali bence.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (19.10.14 18:07:01) 
alfalığı am sulandırmak olarak gördüğümü söylemedim zaten, sen ama çok takılmışsın. zahmet edip verdiğim linkte yazılana baksaydın keşke, onu sordum çünkü.

belgesel izleyip çeşitli kaynaklardan araştırdıysan, "masada oturuş bile alfalığı gösterir" gibi açıklamalar yapmak yerine keşke onları verseydin biz kendimiz araştırsaydık.

bu konuda bilgili olmadığımı kabul ediyorum. ama 6 yaş seviyesinde argümanlarla konu açıklamaya çalışıp üstüne üstlük karşıdakini cahillikle suçlamak, "ben araştırdım yea" deyip bu kadar sığ cevaplar vermek benim açımdan kabul edilemez.

soru sorup cevabı beğenmeyen götlere de uyuz olurum ama şimdi yani sana ne diyeyim ki.
  • pescador  (19.10.14 18:10:25) 
@zetahead, bu mu yani harbi? :(

@insanlik icin buyuk bir adim, kusura bakma kardeş hata etmişiz. baştan desene "birader saçmasapan bi şey, çok basit" diye sen de.
  • pescador  (19.10.14 18:30:19) 
o kendi cümlelerini kurmaktan aciz lavuk aynen inci sözlükte sayfalarca analiz edilen olayı almış ısıtıp koymuş oraya.

ekşi sözlüğe "alfa" kavramı da ancak taklitçi bir beta tarafından getirilebilirdi.
  • take me rufee2  (19.10.14 19:52:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.