[]

Spoilerlı Friends Sorusu

Selamlar. Friends'i izleyip bitirmiş çok sevgili ekşiduyuru kullanıcılarına bir sorum var. Spoilerlı olduğunu tekrar belirteyim.

----Spoiler----
Şimdi 8. sezonun ortalarına yaklaştım da ben efenim. Öncelikle, Ross'la Rachel birleşiyor değil mi? Birleşiyorlardır kesin. Asıl sorum ise, ortada bir düğüm var ya şimdi, fıttırdım. İzleyemiyorum bölümleri rahat rahat atladım hepsini çorba oldu. Ross'la Rachel hangi sezon/bölümde yakınlaşmaya başlayıp, hangi bölümde birleşiyorlar? Yanıtlarsanız uzun bir süre için hayattan tüm beklentilerimi karşılamış olacaksınız. Teşekkürler.

Edit: 9. sezon finalinde Joey'le Rachel mı öpüşüyormuş? Noluyo lan birleşmiyorlar mı yoksa Ross ile Rachel?
Edit2: Saolun. Nasıl rahatladım, oh.

----Spoiler----

 
--- spoiler ---

8. sezondan sonrasını soruyorsanız, çok umutlanmayın.
edit: hafızam kötü bu aralar, siz umutlanın :)

en.wikipedia.org

--- spoiler ---
  • ibrahim kocyigit  (20.07.09 22:03:46 ~ 22:09:50) 
evet birlesiyorlar ama 10. sezonun sonunda, hatta dogru animsiyorsam son bölümde.


  • mamu  (20.07.09 22:06:19) 
birleşiyolar ama rachel önce bi joey ile çıkıyo ross'tan habersiz..
izle yahu, çok zevkliydi o bölümler..

  • thefalloftekin  (20.07.09 22:07:38) 
her şey son ana kadar(son bölüm) sürüncemede...
ha arada ross'tan hamile kalıp dünya tatlısı bir emma sahibi oluyor, o ayrı;)

  • late viper  (20.07.09 22:39:31) 
izle hakkaten aradaki bölümleri, çok şey kaçırırsın. o joey la rachel da olmuyor bişey. sadece crush.

-let her get of the planeeeeeee!!!!!!

ah friends ah...
  • quadropol  (21.07.09 00:30:18 ~ 00:30:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.