[]

Ipad 3, 25pp ve uygulamaların kapanması sorunu

Şimdi hacılar, IOS6 varken hiç bir sorun yoktu. 25pp ile uygulama indiriri kullanırdık. Ne zamanki ben IOS7 Untetheed JB yükledim hep aynı sorunlar etrafında dolanıyorum.

Şimdi 25pp'den indirdiğim uygulamalar belli bir süre sonra AppleID soruyorlar ve düzeltmek için PC'ye takıp 25pp programı ile fixliyoruz ama bunu sürekli yapmak zorunda kalmak sinir bozucu bir durum. Ayrıyeten mac üzerindeki 25pp'deki fixleme özelliği de artık çalışmıyor hata verip kapanıyor.

Sizler bu sorunu nasıl çözüyorsunuz. IPAD versiyon 7.04. Ben bunu 7.1'lere çıkartsam ve tekrar JB'lesem sorun çözülür mü? Yoksa 7'lü versiyonlarda bu sorun hep aynı mı?

 
7.1.1 kullanıyorum daha hiç dediğiniz şekilde bilgisayara bağlamam gerekmedi. 25pp de kullanıyorum.


  • prodeq  (19.10.14 14:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.