[]

kitap önerisi

böyle bilim kitapları oluyor ya değişik değişik sıkkmayan, son zamanlarda güzel neler çıktı? (artık kitap okuma seviyemi anlayın "değişik değişik" betimlemesinden)

felsefe olur, psikoloji olur, sosyoloji olur, iktisat olursa daha güzel olur. o da olmadı pozitif bilimler bile olur.

e-kitap olursa şukela olur, parası neyse verip alıcam belki okurum o zaman.

misal şunun gibi:
www.dr.com.tr
bu kitap güzel midir ki?

edit: önerilere teşekkürler :)

 
tübitak yayınlarının kitaplarına bak, çok güzel kitaplar ve baya da ucuz. 400 sayfalık kitap 10 lira falan.


  • she was my baby  (19.10.14 13:01:48) 
verdiğiniz linkteki kitap çöp hocam. yani wikipedia'ya girin, yukarıdan rastgele yerlere, isimlere, şehirlere vs. girin daha iyi. ikisi de aynı gereksiz(?) bilgileri veriyor.

tam olarak dediğiniz tarza girmiyor fakat -farklı- insanların gözünden harika tasvirler sunuyor; elias canetti - körleşme.

özellikle kitaplarla, yalnızlıkla ve insanları takmamakla ilgileniyorsanız biçilmiş kaftan diyebilirim.
  • papillon7  (19.10.14 13:07:37) 
tam olarak bilim kitabı olmasa da geçen radyoda bu kitabı inceleyip önerdiler. Eğlenceli geldi bana
www.dr.com.tr

  • Ruprect  (19.10.14 13:16:23) 
www.idefix.com

şu an yukarıdaki kitabı okuyorum. tavsiye ederim.
  • sayns  (19.10.14 13:30:53) 
@papillon7'yi dinleyin ve o kitaba para vermeyin diyorum.
eğer illa ki o tarz bir şeyler okumak isterseniz oxford universitesi yayınlarının bastığı 'a very short introduction' serisini tavsiye ederim:
ukcatalogue.oup.com
ilginizi çeken konularda bu minik kitaplar çok güzel başlangıç noktaları olabilir. hepsi alanında önde gelen akademisyenler tarafından hazırlanıyor. aklınıza gelebilecek neredeyse her konu var.
e-kitap olarak da bulunabiliyor bildiğim kadarıyla. amazon'da olabilir.
  • lily briscoe  (19.10.14 13:43:27) 
şu seriye sardırdım bu ara,

www.idefix.com

felsefe ve psikoloji ilginizi çekecektir. serinin gelecek kitapları da var daha.
  • silent storm  (19.10.14 14:20:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.