[]

Ekşinin Maganda Dolması

Selamlar.

Ya şu Gökhan Töre olayının başlığını okuyodum da ağzım açık kaldı lan yazılanlara. Ciddi ciddi "adamın manitasına yazmışlar, haklı adam, ne gavatsınız, erkek olun azcık" falan gibi şeyler yazan birsürü insan var lan?? Ciddi ciddi birine silah çekmesini ya da çektirtmesini savunuyorlar? Türkiye'nin böyle maganda kaynadığından haberdardım da, nispeten ülkenin eğitimli sayılacak kesiminin takıldığı bir sitede bu kadar "delikanlılık, erkeklik" adına silah şiddetini savunan adam görünce şok oldum resmen. Magandalık yaygın da, bu kadar mı yaygın? Bu kadar mı azınlıktayız ya medeni insanlar olarak?

Not: Konunun Gökhan Töre'nin haklı olup olmaması tartışmasına dönmesini istemiyorum. Birini silahla tehdit eden ya da ettiren bir kişinin hiçbir şart altında haklı olmasına imkan yok benim gözümde. Bu konuyu tartışmayalım lütfen, sorduğum soru o değil çünkü.

 
Parayı bulunca site ile alakasını kesti. Şimdi de mantık düzeyi yerde olan insanlar ile başbaşa kaldık. Yeni değil aslında, asıp kesme meraklısı olan kesim.


  • cetoxim  (19.10.14 12:41:44) 
suçu, suçluyu övmek gerekçesiyle rahatsız olduğunuz entry'leri şikayet edip sildirmeyi deneyebilirsiniz.


  • m e l t e m  (19.10.14 12:45:08) 
Ekşi sözlük değil sadece tüm türkiye öyle oldu. Ekşi'de finlandiyalılar yazmıyor ya. O magandacıklar hergün etrafımızda. Bize yolda omuz atan, ters ters hareketler yapıp kavga çıksa da eğlensek diye düşünen adamlar bunlar. Tiplerine bakınca bir şey anlamıyorsunuz veya dışarıda kendilerini belli etmiyorlar. Ekşi sözlükte veya internetteki diğer yerlerde içlerini döküyorlar. Bu yüzdendir ki tartışacağım varsa bile kimseyle tartışmam bu ülkede. Yol verme veya park yeri yüzünden insan kurşunlayan tipler var aramızda. Ekşi'de de böyle insanların olması tuhaf mı?


  • godsparticle  (19.10.14 12:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.