Giriş
(2)

part-time okutmanlık

theripperknownasjack
bunun başvurusu nasıl olur? süreç okutmanlık ile aynı mı? yani yök'deki duyurulara göre mi hareket edeceğiz yoksa söz konusu üniversitenin insan kaynakları ile felan mı iletişime geçeceğiz. şartlarım tutuyor bu arada ales kpds felan. bunda da bir sıraya koyma durumu var mı ales kpds puanlarını. bilg
bunun başvurusu nasıl olur? süreç okutmanlık ile aynı mı? yani yök'deki duyurulara göre mi hareket edeceğiz yoksa söz konusu üniversitenin insan kaynakları ile felan mı iletişime geçeceğiz. şartlarım tutuyor bu arada ales kpds felan. bunda da bir sıraya koyma durumu var mı ales kpds puanlarını. bilgilendirirseniz sevinirim.
0
theripperknownasjack
(20.07.09)
her üniversite kendi ihtiyacina göre saat ücretli okutman görevlendirebilir. bunun icin her üniversitenin kendi kosullari oluyor, gidip yabanci diller bölümü ile görüsüyorsunuz, ihtiyaclari varsa begenirlerse gel başla diyorlar. saat ücretli calistiginiz icin ne kadar saat ders verirseniz o kadar para aliyorsunuz, resmi tatiller ve bayramlarda para alamiyorsunuz. saat ücretli calistiginiz icin de sigorta yapilip yapilmamasi üniversite yönetiminin insafina kaliyor.
0
atmacaged
(21.07.09)
bu sene alimlar yok uzerinden oluyormus ama bazi universiteler buna karsi cikip uygulamiyorlar. part time dusunuyorsaniz yok olayi sizi baglamiyor zaten aynen atmacaged'in dedigi gibi cesitli okullara cv birakabilirsiniz. part time kosullari da her okula gore degisir ya da kimi okul hic almaz.
0
pyro clustic flow
(21.07.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.