[]

gelin kaza çözüyoruz

az önce sözlükte denk geldim, bu nasıl olmuş olabilir ya?

scontent-a-ams.xx.fbcdn.net


 
çok ilginç lan, çatıdan mı düşmüş aacaba.


  • karaden  (18.10.14 17:31:54) 
Ani bir fren yaptıktan sonra kamyonetin arkasındaki eşyalar öne doğru fırlayıp arkadaki süspansiyonların gevşemesine sebep olmuş. Aracın arka aksına binen ağırlığın öne kaymasının sonucu ve ani frenin de etkisiyle arabanın arkası havalanmış. Arkadan gelen diğer kamyonetin üstüne takılıp orada kalmış.

Arkadan gelen kamyonet de arkadan çarpıp biraz da hayükselmesine sebep olmuş desem değil, arkadan gelenin sağ önünde bir hasar gözükmüyor.

Fren izleri de görülse daha net bir şey söylenebilir.

Bunların hepsi birer varsayım tabi.
  • aguilas negras  (18.10.14 17:31:59) 
öndeki aşırı süratli, arkadaki de takip mesafesi gözetmiyor. öndeki fren yapıyor. kasası boş olduğundan ağırlık merkezi tabii önde. neredeyse takla atacak derken arkadaki duramıyor bindiriyor.


  • namus ninjası  (18.10.14 17:34:20) 
fren yapsa arka o kadar kalkmaz, ağaca çarpsa ağaç kırılır araçlarda hasar yok


  • karaden  (18.10.14 17:37:35) 
kesin fotoşop


  • Sskywalkeremre  (18.10.14 17:41:07) 
Ben fotoşopun en dandiğini gördüğümde bile anlamayan biri olarak net fotoşop diyorum.
O cıpcılız ağaca vurmuş olsa ağaç ortadan kırılırdı bi kere, ayrıca aracın önünde de bi şey yok. Ayrıca fotoğrafın geneliyle bariz bir uyumsuzluğu var renk falan açısından.

  • buff  (18.10.14 17:56:58 ~ 17:57:52) 
Ben kesinlikle fotoshop olduğunu düşünmüyorum. Arkadaki kamyonetin üstündeki Özmert yazılı muşambanın (veya her neyse) kıvrılmasına falan bakın?


  • aguilas negras  (18.10.14 18:07:39) 
mal arabalarının kasasını iyi hesaba katın. o araçların denge merkezleri boşken ön tekere çok yakın. dolunca arkaya doğru dengeleniyor bi nebze.


  • namus ninjası  (18.10.14 18:08:58) 
ağaca vurma falan da yok. arkadaki çarptıktan sonra biraz ittirmiş.


  • namus ninjası  (18.10.14 18:09:54) 
Ne fotosopu istanbulda siradan birgun sadece. Mecidiyekoydur orasi kesin


  • divit  (18.10.14 18:10:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.