[]

Nasıl bir tablet?

İşim gereği elimin altında sürekli internet ve sosyal mecralara ihtiyacım var. Bununla birlikte Office programlarının hepsine de sorunsuz erişimim olması gerekiyor.

Laptop sürekli taşımak için artık ağır gelmeye başladı. Tablet almayı düşünüyorum ama nasıl bir şey almam gerektiğine dair en ufak bir fikrim yok.

Tabletlerde anladığım kadarıyla default olarak wifi özelliği var ancak benim her an internet elimin altında olması için 3G'ye mi ihtiyacım var? Sim kart bağlayarak mı yapıyorum bunu?

Ve tabi hangi tableti almam uygun olur?

Anneye anlatır gibi anlatabilirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.

Şimdiden teşekkürler.

 
3G sart degil, akilli telefonunuzun 3G'sini paylastirabilirsiniz. Tabi bu her iki cihazin da pilinin hizli tukenmesine yol acar opsiyon olarak aklinizda olsun.

Office programlarini tablette bilgisayardaki gibi kullanamazsiniz. Eger sizin icin cok onemliyse Office, once bir arkadasinizda vesaire deneyin kullanmayi. Gundelik islerinizde yaptiginiz islemleri yapin mesela tablette, eger katlanilabilir bulursaniz alin. Yoksa gidin tablet yerine MacBook Air ya da Ultrabook alin.
  • crown  (18.10.14 16:16:10) 
Bu cihaza normal ofis uygulamalarını yükleyebiliyor olmanız lazım, ağırlığı 1,3 kg:
www.hepsiburada.com (699 tl)

Belleği 8 GB'a kadar yükseltilebilir (DDR3L-1333), içinde 32 GB SSD bulunuyor ki bu multimedya kartından (eMMC) daha performanslıdır. USB 3.0 ve Gigabit LAN ile daha verimli çalışırsınız.

3G bağlantısı için cep telefonunu modem gibi kullanabiliyorsunuz ya da şöyle bir seçenek oluyor:
www.turkcell.com.tr
  • mario64  (18.10.14 20:28:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.