[]

Erkekte rimel, göz kalemi vs.

özellikle kadınlar cevaplarsa sevinirim,

son zamanlarda kaşıma ve gözlerime biraz takılmış durumdayım ya da canım sıkılıyor da olabilir. şöyle biraz göz kalemi çeksem veya rimel sürsem gözlerime hemen fark edilir mi? yani elbette fark edilecektir, çok da problem değil ama herkes aynı geyiği yapsın istemiyorum; aaa gözünde kalem mi var, rimel mi var gibi sorularla muhattap olmak can sıkıcı olacaktır bir yerden sonra. sözün özü hangisini yapsam daha az dikkat çekici olur, siz ne dersiniz, ne önerirsiniz; gördüğünüz üzere gram bilgim yok bu konularda.

Teşekkürler şimdiden.

 
sürme olabilir göze ama simsiyah bir rimel hoş gelmez bana. şeffaf rimeller de var da gerek yok rimele işte.


  • devilred  (18.10.14 00:21:55) 
hiçbirini erkekte beğenmiyorum çok itici


  • neferkitty  (18.10.14 00:22:42) 
Rimel degil de kirpik kivirici kullanabilirsiniz, ya da kirpik masasi. Kalem ve normal rimel cok kotu olur.


  • LXXVII  (18.10.14 00:23:50) 
Kesinlikle çok itici. Yüzün, dişin saçın temiz olsun yeter


  • purplee  (18.10.14 00:24:15) 
Böyle maceralara gerek yok.


  • angelus  (18.10.14 00:25:01) 
Yeşil gözlü bir arkadaşım çekerdi kalem, hoş olurdu ama feminen bir hava katardı. Ona göre düşün. Bence girme bu işe.


  • Lim5  (18.10.14 00:25:11) 
çok sağolun, teşekkürler heves falan bırakmadınız. ayrıca o kadar mı kötü yani, çok hafif de yapsam olmaz mı? ayrıca sene 2014 sürme nereden bulacağım, yoksa her yerde bulunabilen bir şey mi?

Not: bozar muhabbetine girmeyelim ne olur.
  • bosver nicki  (18.10.14 00:29:32 ~ 00:30:43) 
Kadınlar bile doğru düzgün makyaj yapamıyor tuhaf tuhaf dolaşıyorlar ortada, siz de muhtemelen beceremeyeceksiniz utanacaksınız sokağa çıktığınızda. O yüzden diyoruz, yoksa kaş sizin göz sizin kime ne.


  • angelus  (18.10.14 00:36:36) 
rimel sürme bence de. kalem deneyebilirsin ama. işe-okula gitmediğin boş bi gününde sürüp çık dışarı. arkadaşlarınla mı buluşursun artık naparsan işte. hem kendini iyi hissediyo musun onu görürsün, hem de insanların tepkilerini. aklına düştüyse dene yani nolacak ki.


  • bxgx  (18.10.14 00:38:43) 
göz kalemi giyim tarzınıza göre yakışabilir(az bir ihtimal) ama rimele sakın bulaşmayın bence.


  • kuzey li  (18.10.14 00:40:31) 
lgbt sanarlar be abi kısmetin kapanir. eger cok kararliysan kas kalemini dene bi. satici kiza sevgilime alicam ehhehe de sana grisinden(kaşlar siyahsa) versin bi dene


  • guldum gectim genceciktim  (18.10.14 00:41:04) 
açıkçası ben çok hoşlanmıyorum o rimelli kalemli görüntüden ama denemeden bilemezsin sen sevecek misin, dene bence o yüzden. bu bozar, itici muhabbetlerine kulak asma. şimdi az baktım da göz makyajı yapan şu abiyi buldum

www.youtube.com

ama bence kadınların no makeup makeup videolarına biraz baksan doğal görünüş nasıl yakalanır anlarsın az çok.
  • mayaa  (18.10.14 00:44:31) 
rimel olayı biraz zor galiba, sürmesi falan, ama şu şeffaf rimel olayı biraz kafama yattı. en azından bir ara kalem çekmeyi deneyeyim, kısmetim kapanırsa da vazgeçerim artık ama ben kadınların o kadar ön yargılı olduğunu düşünmüyorum.


  • bosver nicki  (18.10.14 00:59:30) 
ben öle erkeklere direk kırık gözüyle bakıyorum malesef. ayrıca dünyanın en itici şeyi bile olabilir bir erkekte.


  • sta  (18.10.14 01:27:19) 
Johnny Depp benzeri şekilde (Pirates of the Caribbean) göz kalemi çeken bir erkek arkadaşım olmuştu, annesi de ben de çok yakıştırmıştık, babası nefret etmişti. ahah.
Sonra başka bir arkadaşıma eğlencesine yaptığımız vampir temalı bir fotoğraf çekiminde incecik göz kalemi çekmiştik pek güzel olmuştu. Bazı erkeklere oluyor bazılarına berbat oluyor. Yumuşak bir siyah göz kalemini tam kirpik dibinize(kirpiklerin arasına yani) incecik çekersiniz, sonra biraz silersiniz pamukla, fazlası pamuğa gider, gözünüze kalem çekmiş gibi değil de çok sık kirpikleriniz varmış gibi görünür.
Deneyin bir, belki size yakışır neden olmasın ki?
  • afush  (18.10.14 02:01:16) 
abi gözükmesini istemiyorsan niye sürüyorsun , sürüyorsan neden gözükmesin diyorsun?


  • tosunpasa  (18.10.14 02:11:24) 
Elli iki yaşında, kel bıyıklı göbekli amcalardan biri olduğunu varsayacak olursam; yakışmayacagini düşünüyorum.
Bi film veya tiyatro oyuncusu olsan, olabilirdi sahnedeyken. Ama onun dışında komik.

  • take me rufee2  (18.10.14 04:04:16) 
Erkekte makyaj igrenc bisey. Direkt vurduruyor diye dusunuyorum. Cunku gereksiz yani. Ama trans olursun, cd olursun yakisir onun hakkinda olumsuz dusunmem. Ama heteroysan sikinti var. Arkadas bile olmam.


  • madeleine elster  (18.10.14 05:02:43) 
seffaf rimel zaten saca jole surmek gibi birsey, kasi kirpigi sekillendirmeye ve islak sac efektiyle daha havali bir durus sagliyor. goze surme cekmek de doguda kadin erkek coluk cocuk olarak uygulaniyor, sebebi hem guneste daha rahat etmek hem de gercek surmenin antibakteriyel olmasi. gercek surme bulmak yerine kaliteli bir kalem alip onu da cekebilirsin. esmersen ve goz seklin guzelse kalem de guzel durur. yani unutma onemli seylerin alti cizilir, zaten makyajin ana mantigi guclu oldugun estik unsurlari daha da belirginlestirmek. ben senin yerinde olsam ikisini farkli gunlerde kullanarak, gelen tepkilere gore nasil devam edecegime karar verirdim. mesela gece cikarken kalem, gunduz seffaf rimel gibi...
ayrica erkekligi bozar diyenlere sadece guluyorum, insanlar kilik kiyafetleriyle ne artar ne eksilirler insanlik olarak. erkekligi bozacak seyler bu tip dusunen insanlarla takilmak olabilir, sana da abla tavsiyesi olarak bunu vereyim, sonra adin cikar su gorgusuz senin arkadasinmis diye, ne alakasi var, sadece taniyorum diyeceksin, magarasinda yalniz birakacaksin.

  • mavicorap  (18.10.14 09:50:59) 
52 değil de tam onun yarısı yaşındayım, kel değilim, hafif göbeğim var ondan da umuyorum yakın zamanda kurtulacağım.

peki bu kaliteli kalem ve rimeller hangi markaların ürettikleri oluyor genelde, bana sorsanız mac iyidir derim ama, iyi midir ki?
  • bosver nicki  (19.10.14 01:10:01) 
johnny depp gibi yap: s573.photobucket.com

yada şu eleman gibi: alixbekins.files.wordpress.com
  • neil manke  (19.10.14 01:17:25) 
Göz kalemi dünyada sadece Ville Valo'ya yakışıyor erkek olarak bence, bkz; hdwallpapersfactory.com

Eğer öyle bi havan varsa sadece kirpik diplerine (üstüne taşmayacak şekilde) sürebilirsin. Böylece kirpikler dolgun gözükür, gözün belirginleşir.
  • shejia  (19.10.14 01:18:19 ~ 01:19:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.