[]

sosyal medyada taciz

Türkiyede sosyal medyada kadınlara "asılma mahiyetli" taciz denilebilecek tarzı mesajlar çok geliyor .
Merak ettim bunlar arasında en ilginç ve en iğrenç olanları neydi ? Hatırlıyor musunz ?



 
ne için bu?
onedio listesi mi yapacaksın?

  • teritori  (18.10.14 00:09:07) 
iğrencini bilmem de en komiği blogumdan beni tanıyıp 'hayalindeki mutluluk' olduğumu iddia eden, numarasını gönderen, cevap yazmadıkça şu anki sevgilime facebooktan ulaşıp numaramı isteyen, istanbula taşınan kişiydi.

komik diyorum ama başta çok üzülmüştüm.

twitterdan çalıştığım kafeye gelip en sevdiğim pastayı isteyen olmuştu. yine şehir dışından kafeye gelen olmuştu karşılaşmamak için o gün işe gitmemiştim.

asılanları hatırlamıyorum, genelde soyadımla kelime oyunu yapmaya çalışıyolar. şiir yazıyolar. sevdiğim şeyleri öğrenip güya etkilemeye çalışıyolar.

bi de ilkokul arkadaşım vardı aksfkjgsk. 'kimsenin bilmeyeceği, hiç kimsenin duymayacağı zevkli bir gün geçirmek ister misin 89?' demişti askdfhsjkl. o azgınlıkla 700 kmyi koşa koşa gelirdi.
  • seksen9  (18.10.14 00:14:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.