[]

Kpss-sağlık teknikeri

İlk defa hiç çalışmadan kpss ye girdim. İki yıllık diş protez mezunuyum ama mesleği yapmadım. Neyse diplomamda sağlık teknikeri yazıyo r geçen seneki boş yerlere baktım. Bi sürü sağlık teknikeri alınmış. Şimdi bu sağlık teknikeri ne iş yapar?
Beni alırlar mı? Sonuçta benimde diplomamda sağlık teknikeri yazıyor. Aldığım puan düşük ama geçen sene benden daha düşük puana alımlar olmuş.



 
tam emin değilim ama sağlıkçıları ayrı ayrı alıyolar diye biliyorum -lise mezunları- önlisans mezunları- protez mezunları -acil tıp mezunları- tıbbi sekteterlik mezunları gibi. havuz şeklinde almıyorlar. Bi ara en çok ATT alıyorlardı mesela.
bence bu soruyu memurlar.net'e filan sorun oradakiler bu işin kurdu daha doğru biliyorlardır.

  • niye ama  (17.10.14 22:24:27) 
@niye ama bende senin gibi düşünüyorum yani olması gerek odur ama geçen seneki listede herhangibir ayırım yapmamışlar. O yüzden sordum


  • ayhsegul  (17.10.14 22:26:38) 
valla sizle alakalı mıdır bilmiyorum ama pek çok hemşire, sağlık memuru; ebe, hemşire; anestezi teknisyeni, hemşire olarak atanıyor


  • la noix  (17.10.14 22:54:13) 
Seninle aynı mesleği yapan bir kız arkadaşım atandı 2012'de. 71 küsür puanı vardı sanırım. atandı gitti kız. O atandığında sözleşmeli alınıyordu sağlıkçılar sonra çıkan yasayla kadrolu oldu hepsi. Şimdi keyfi yerinde hastanenin diş poliniklerinde çalışıyorlar. Bildiğim kadarıyla diş doktoruna yardım etmek dışında bir işiniz yok. Ama o özelde de aynı işi yapıyordu.


  • birazbira  (18.10.14 18:00:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.