[]

Konserve Ton Balığı

ayçiçek yağı içermeyen -z.yağı da içermese de iyi ama içerse de olur- konserve/poşet ton balığında ülke olarak Dardanel'e ve o fiyatlara mahkum muyuz? var mıdır ton balığı konusunda alternatif marka vs. önerisi olan.

Avrupa'da rahat bulunan Ringa balığı konservesi ithal falan edilse demek kral muamelesi görecek memlekette. diğer balık türlerinin konservelerinden hiç almadım. Protein değerlerini de hesaba katarak F/P açısından daha anlamlı bulduğunuz diğer konserve balıkları da söyleyebilirsiniz.


 
dardanel dışında zeytinyağlı veya yağsız ton balığı görmedim. indirim / kampanya olunca stokluyorum yağsız olanını.


  • inheritance  (17.10.14 16:09:56) 
yağsız ton balığı poşette satılan hem tadı çok kötü hem aşırı pahalı onun yerine bim a101 ton balığı al iki kat tülbent bir bezle bütün yağını sık içinde kalırsa 5-6 gr yağ kalır bu vucut için gerekli hemde daha lezzetli olmasını sağlıyor bimde 5.25 tl en son.


  • mrthany  (17.10.14 16:18:24) 
  • emininsel  (17.10.14 16:19:57) 
Dardanel'in yağı süzülmüş ton balıkları var, onun dışında ben hiç görmedim. Bir de Migros'un kendi markasıyla çıkardığı ton balıkları var, Dardanel'le aynı banttan çıkıyor diyorlar ama ben hiç güvenip yiyemedim. Onun dışında Dardanel'den şaşmamak gerekiyor zira diğerlerinin yağını ne kadar süzersen süz neticede ayçiçek yağı kullanıyorlar. Muhtemelen o da bitkisel yağın en kalitesiz olanıdır. Vücuda sokmaya hiç gerek yok.


  • angelus  (17.10.14 16:20:40) 
pınar'ı denedim ben, fena değil ancak dardanel ile fiyat farkı da yok gibi bişey. bir kere de bim'den mi a101'den mi ne almıştım ton balığı. tattıktan sonra üç ay ağzıma vurmadım valla o kadar iğrendim.

bu arada yine duyurudan güzide bir arkadaş uyarmıştı, haftada maksimum iki konserve yemeliymişiz. içerdiği ağır metallerden dolayıymış. ben ikna oldum.
  • john lee hooker  (17.10.14 16:23:28) 
@angelus geçen aya kadar Migros, dediğin gibi Dardanelle aynı banttan çıkan ton balığını ayçiçek yağlı ve yağsız olmak üzere iki şekilde sunuyordu, şu an Migroslarda yok ama bu yağsız olanı. z.yağı konusunda haklısın, benim de zaten son tercihlerimden birisi olur ehven-i şer mahiyetinde.


  • candanag  (17.10.14 16:24:07 ~ 16:24:40) 
dilimli olanları ile parçalanmış olanları arasında fiyat farkı var. iyice süzebilirsen yağlı olmaz...


  • cliquot  (17.10.14 16:47:13) 
Migros, karfur, kipa gibi marketlerin kendi markalarında var.


  • april12th  (17.10.14 17:12:59) 
ahh ahh... bu duyuruyu ben açacaktım aslında. ulan afedersin ama bu kadar fahiş fiyat olmaz ya. benim alışverişimi yaptığım markette en ucuz superfresh ama tabii hepsi acayip pahalı. iki konserve içinde azıcık balık 10 lira nedir arkadaş ya.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.10.14 17:13:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.