[]

bunu izleyince üzüldünüz mü?

ben hiç üzülmedim.

webtv.hurriyet.com.tr


 
aptal olduğu için üzülmedim
insan olduğu için üzüldüm

  • etna  (17.10.14 15:45:28) 
"ne ekersen onu biçersin"

bu video sonu belli olan filmi izlemek gibi bir şey
  • vosvos3131  (17.10.14 15:49:35) 
ailesine uzuluyor insan


  • brawler  (17.10.14 16:11:11) 
umarım kafası kopmuştur diyeceğim de demedim.


  • emininsel  (17.10.14 16:15:50) 
Dun aksam E5'de karsidan karsiya gecmeye calisan insanlar vardi ust gecit cok kalabalik oldugu icin. Bir suru insan bekleyip gozu kestigi anda yola firliyordu teker teker. Ust gecitteki kalabaliktan kurtulmalari 15dk civari zaman alir. 15dk erken eve gitmek ve kalabaligin arasinda 15dk boyunca sikismamak icin bu kadar buyuk risk aldigini gordum insanlarin. Oradan gecerken bir arabanin sana vurup paramparca etmesi an meselesi. Bu inlari kenara cekip hepsine teker teker "gel gidip parasutle atlayalim" diye teklif sunmus olsak belkide yarisi "ben canimi sokakta mi buldum niye boyle bir risk alayim?" diyecek. Tamamen kendi secimleri, orada paramparca olsalar kendi ahmakliklari ama bu ahmakliga musade etmek istemezdim, bu yuzden polisi aradim. Evet hepsi ahkak bana sorarsaniz ama birine arabanin o hizla vurup saniyeler icinde can vermesi beni uzerdi.

Bu videodaki de, aptal oldugu dogru ama uzuldum.
  • delifaruk  (17.10.14 16:17:23) 
üzülme adam ölmemiş dün haberlerde verdiler. yaralı kurtulmuş.


  • kaputt  (17.10.14 16:17:57) 
Ben buna bilinçli makas atmak demem. Bu hatalı, dikkatsiz ve kurallara uymadan araç kullanmak sınıfına girer.

Aynı soruyu bilinçli olarak ve gerçekten makas atarak eğlenmeye çalışan Türkiye'deki apaçiler için soracak olursan; onlara da üzülürüm. Ağır cezalar ve yaptırımlar ile ehliyetlerinin elinden alınmasını ve sonsuza kadar trafikten men edilmelerini ölmelerine tercih ederim.
  • hiko seijuro  (17.10.14 16:22:47) 
Makas atmıyor, çıkışı yakalamak için en sağa geçmeye çalışıyor.


  • orhan tv  (17.10.14 17:07:24) 
Sürücü aslında makas atmıyor, dikkatli izlenirse sağa sinyal verdiğini görebilirsiniz. Eğlence, çılgınlık amaçlı makas atıyor olsa sinyalle falan uğraşmaz diye düşünüyorum. Muhtemelen en sol şeritten giderken sonradan video'da da görülen tabelaları farketti ve gideceği yer için sağdan devam etmesi gerektiğini anlayarak en sağ şeride amatörce geçmeye çalıştı.


  • 9uncu nesilim ama para bende  (17.10.14 17:10:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.