[]

gebelikte miyom sancısı

merhaba arkadaşlar belki aramızda kadın doğum doktoruda vardır yada bahsedeceğim sorun hakkında bilgisi olanda olabilir. eşim 15 haftalık hamile ve 2 gündür şiddetli alt karın ve kasık ağrıları çekiyor. karnını ellediğimizde belli bir kısım resmen taş gibi sert. doktoruyla görüştüğümüzde 2 adet yaklaşık 5 cmlik miyomu olduğunu söylemişti. 2 gün öncesine kadar bir sıkıntısı yoktu fakat dediğim gibi 2 gündür bu sancılardan duramıyor ve sancılar hiç dinmedide. doktorunu telefonla aradık günde 3 adet parol kullanmasını söyledi fakat buda hiç bir fayda sağlamadı. 2 gecedir acile gidiyoruz. bugün doktoruyla tekrar görüştüğümüzde bunun doğuma kadar devam edeceğini daha güçlü bir ağrı kesici yazacağını fakat bununda bebeğin kalbine zarar verebileceğini söyledi. ne yapacağımızı şaşırdık resmen. dediğim gibi çok spesifik bir konu fakat bu konuda yardımcı olabilecek kimse varsa çok memnun olurum. teşekkürler.




 
yerinizde olsam hiç vakit kaybetmeden hemen bir prof.dan randevu alır yarın muayenehanesine giderdim, ikinci bir doktordan hemen fikir almalısınız daha fazla ilaç kullanmadan önce.


  • lily briscoe  (17.10.14 15:18:29) 
bu işin uzmanı değilim, doktor da değilim ama hamilelikte ilaç kullanmak riskli iş. yukarıda arkadaşın dediği gibi sizin acilen işin çok ehli bir doktorla görüşmeniz lazım. kuzenim hamilelik sırasında ciddi bir hastalık geçirdi, doktor ilaçları gram gram ölçe biçe verdi, bir kısmı için de hiç vermedi "dayanacaksın ağrıya, daha fazla ilaç yazamam bebeği mahvederiz" dediğine şahidim.


  • fengari  (17.10.14 16:16:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.