[]

xperia arc s root etme (link2sd içerir)

benim beni deli eden bir adet xperia arc s telefonum var. yeni telefon alma imkanım yakın zamanda yok gibi görünüyo ama telefonun hafızası o kadar dolu ki gelen aramaları açmama bile izin vermiyo artık bırakın yeni program yüklemeyi veya olanı güncellemeyi. telefonda doğru düzgün yüklü bişey de yok esasında ama kendi hafızası çok az olduğundan hemen dolup error veriyo.

link2sd yükle telefon rahatlar dediler bunu kullanmak için de root etmek gerekiyomuş meğer.

ben bu telefonu en basit şekliyle root etmek istiyorum. şu an işyerimde olduğum için herhangi bi indirme yapamıyorum ama unlockroot.com sitesinden ilgili programı indirip yönergeleri izleyip işlemi tamamladığımda rootlamış olacak mıyım? yoksa öncesinde sonrasında başka işlemler de yapmam gerekir mi?

bi de sonrasında link2sd kullanabilmem için ekstra alan ayırmam lazımmış bu işlem nasıl yapılıyo?

 
erootla çok kolay sadece 1 2 tık vidyosu da var yutupta


  • partizan  (17.10.14 15:05:42 ~ 15:06:13) 
@partizan eroot kurup denedim ama olmadı sıkıntı çıkardı benim telefon. "security hole might be available but i need more knowledge to try about it..." diye giden bi hata mesajı verdi. eroot gibi başka program var mı?


  • kakamelsokoban  (17.10.14 15:33:50) 
yapmadan önce usb debuggingi bir de bilinmeyen kaynakları falan aktive etmek gerekiyor galiba ondan olmus olabilir.
google'a one click root yazınca bir seyler daha çıkması lazım

  • partizan  (17.10.14 16:17:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.