[]

son zamanlarda gelen feysbuk u kapatma isteği

içinde bulunduğum durum.

böyle kapatmak istiyorum ama ya ileride lazım olursa filan diye düşünüp vazgeçiyorum. feysi olmayanlar veya kapatanlardan ricam feysbuk yokken hayat nasıl lan bi anlatsanıza? lazım olduğu oluyor mu?


 
ben kapattım. aramıyorum. ihtiyacım olursa açıp sonra tekrar kapatıyorum.


  • bartholomew87  (16.10.14 23:30:41) 
dondur hesabi


  • shotgunwoman  (16.10.14 23:31:24) 
önce telefonundan sil. pilin de çok uzun gidecek güzel oluyor.
kademeli olarak uzaklaşabilirsin böylece.
bana etkinlikler için lazım oluyor o yüzden silmiyorum.
  • lily briscoe  (16.10.14 23:34:31) 
hiç face açmadım, hiç gerekliliğini duymadım. kapa. herkes kapasın bitsin şu furya.

## etkinlikler ve bir grup benim için önemliydi. onu da arkadaşalrdan duyduğum için sıkıntısızım. eğer böyle bir derdin de yoksa tekrar diyorum kapa gitsin. dene gör en azından.
  • uzunuzunilgi  (16.10.14 23:35:36 ~ 23:38:10) 
Twittera gel daha güzel :)


  • Solem  (16.10.14 23:49:51) 
6 sene once falan vardi sanirim feysbukum. sonra dedim bu nasil bir zaman kaybidir. ertesi gun kapadim. bir gun bile eksikligini cekmedim.

insanlar hep arkadaslarinla nasil iletisimde kaliyorsun diye soruyorlar. gayet guzel kaliyorum. zaten benimle iletisimde kalmak isteyen kaliyor, feysbuk cok da elzem degil.
  • gerard  (17.10.14 00:00:48) 
hiç olmadı. hiç de ihtiyaç hissetmiyorum.

film izle canın sıkıldıkça ya da ne bileyim kitap dergi filan oku.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (17.10.14 01:09:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.