[]

eksiduyuru mba programı v2

Mba yapmadan da finans ekonomi pazarlama satis reklam alaninda kisiel gelisime katki saglayacak is veya yonetim alaninda kitap tavsiye listesi

bir sitede şöyle bir listeye denk gelmiştim faydalı olabilecek

www.endustrimuhendisligim.com

Ya da gelin biz olusturalim
Varmidir bu sekilde tavsiye edeceginiz kitap video film vs


Ders listesi olarak ben aşağıdakileri açtım hadi kitapları siz tavsiye edin ya da ders listesini siz ekleyin
Finans:
Pazarlama:
Tedarik izniciri ve lojistik:
Proje Yönetimi:
Satış:
Ekonomi:
Stratejik Yönetim:

Hadi eksiduyuru mba programi olusturalim belki modlar da destekler

 
endüstri mühendisi isen eğer ;
<Maynard's I.E. Handbook> kitabını pdf olarak bulabilirsin her daim el altında kalsın.
Proje Yönetimi için standart bilgilerin üzerine farklı kaynaklar ve eğitimler alabilirsin. Örneğin İstanbul Sanayi Odası süper eğitimler düzenliyor, Kalkınma ajansları ücretsiz PCM eğitimleri veriyor. Buralara gitmeni tavsiye ederim. Pazartesi salı günü İSO 150 TL'ye Horizon 2020 Uygulamalı Proje Hazırlama Eğitimi veriyor. Proje konusunda geliştirmek istersen kendini gayet mantıklı bir şekilde 150 liranı harcamış olursun.
Ayrıca 12-13 Kasım 2014: KOSGEB İkitelli'de "İnovasyon Yönetimi Eğitimi" var buraya da katılım sağla.
BEBKA www.bebka.org.tr böyle bir eğitim düzenliyor katıl.
Bir de herşeyi öğrenmeye çalışma yapamazsın. Bir konu seç ve orada uzmanlaş. Proje yönetimi olsun tedarik zinciri olsun marketing olsun. ama hepsi olmasın.. Olmaz çünkü.. yetişemezsin..
  • accorbite  (16.10.14 16:49:36) 
Cok tesekkurler hepsini ogrenemem zaten ben alacagimi alirim baskasi da faydalansin diye sormustum


  • seyyar satıcı  (16.10.14 17:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.