[]

metro, metrobus vs.deki guvenlik gorevlilerini nasil sevindiririz?

ozellikle tenha istasyonlardaki guvenlik gorevlilerine cok aciyorum lan. biz gecip gidiyoruz; ama adamlar sabahtan aksama kadar tek baslarina agac gibi duruyorlar. muhabbet edecek kimseleri, yapacak hicbirseyleri yok.

sikayet etmeyi dusundum; ama ne yapacaklar ki? aklima baska bisey gelmiyor. kedi degil ki mama birakip, kafasini oksayalim. ne yapsak ki?


 
genellikle herkes duyarsız ve de kaba davrandığı için teşekkür ederim, iyi günler, kolay gelsin demek ve biraz gülümsemek bile çok önemli.

sadece bu görevliler için değil, hepimiz için böyle.
  • mea maxima culpa  (16.10.14 09:18:49) 
kardeş neyini şikayet edicen adamın işi bu. işinden etme şimdi herifleri.
bir paket sigara ver mama bırakmış kadar olursun muhtemelen.

  • bira sisesi kapagi  (16.10.14 09:23:17) 
güzel davranarak. o iyi davranış en az birkaç saat daha mutlu eder onu.


  • dahili meddah  (16.10.14 09:39:55) 
Ben goz goze geldigim her guvenlik gorevlisine, belediye iscisine vb calisana iyi gunler/ kolay gelsin diyorum gulumseyerek.
Sadece onlarin degil benim de pozitif olmami sagliyor.

  • ay nov kung fu  (16.10.14 09:55:26) 
kasiyerlik yaptığım dönemde öğrendiğim şey: güleryüzlü bir "merhaba", bir "kolay gelsin" çok değerli.


  • r_u_h  (16.10.14 09:55:32) 
bize kim üzülüyor amına koyayım. bize kim üzüldü de ben başkasına üzülücem.

yanlarından geçerken kolay gelsin abicim falan diyorum, o kadar.
  • roket adam  (16.10.14 10:40:16) 
smartphoneuyla veya radyosuyla takılıyorlar genelde. ayrıca onların kabinleri oluyor televizyonu olan bile var.


  • fukka  (16.10.14 11:27:23) 
roket, baskasindan acinma dilenecek kadar bos biri oldugun icin sana belediye acisin.


  • mayeskuel  (18.10.14 11:03:03 ~ 11:03:56) 
Selam verebilirsin en azindan, kimse bunu yapmadigi icin "merhaba" hoslarina gidebilir. Iltifat da edebilirsin gecerken, "ceket ustunuze guzel oturmus", "sac sekliniz guzelmis" gibi. Bir guvenlik gorevlisi sacima iltifat etmisiti, benim cok hosuma gitti mesela.


  • delifaruk  (18.10.14 11:12:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.