[]

hayat çok garip lan

arkadaşım tinder dan türbanlı bi hatunla eşleşti. biz de dalga geçiyorduk lan elin avrupalısı tinder ı fuckbuddy bulmak için kullanır bizimkiler sevgili arıyor diye...neyse kızla biraz dalga geçelim dedik. direk konuya girdik neden açtın tinderı, ben fuckbuddy arıyorum dedi arkadaş kız da bende falan yazdı... başta dalga geçiyor falan sanıyorduk muhabbet ilerledi bi hafta sonunda evde buluştular seviştiler hııaamıınaa...
duysam inanmam ama yan odamdaydılar lan ve harbiden bu olaylar oluyor demek ki, tamam fuckbuddy lik okay de türbanlı lan sonuçta... ayrımcılık yapmak istemem de çok şaşkınım şu an.
soru kısmına girsin bari, siz ne düşünüyorsunuz ?


 
neden sevişmesin panpa?
türbanlı swing çiftler var <3

  • saksı  (16.10.14 00:06:14) 
Ben hep derim bunların başı kapalı ama ruhu orospu diye. Oh kanıtlandı. (Fuckbuddy yaptı diye orospu demiyorum tabi)


  • suicides underground  (16.10.14 00:08:38) 
niye sasırdın türbanlı orospu olamaz mı
turbanlılar anca hizmetçi olsun, temizlikçi olsun istiyor bu kemalistler

  • partizan  (16.10.14 00:14:23) 
saksı +1, sana şöyle söyliyim zenci arayan çift biliyorum ben bizzat kendim. buldular da galiba sonradan. özellikle zenci bak. interracial çalışıyolar.


  • pescador  (16.10.14 00:17:44 ~ 00:18:06) 
turbanli hanim kizlarimizin da rahat rahat vermesinden yanayim. demokrasi bunu gerektirifdkhgjkdhf


  • guldum gectim genceciktim  (16.10.14 00:19:31) 
demek ki neymiş, saç baş tesettüre giremezmiş. zihniyet girermiş.


  • icim urperiyor  (16.10.14 00:25:16) 
bu devirde sevişmeyen kız kaldı mı lan? biyolojiye ters zaten oğlum.


  • fransızkalanadam  (16.10.14 00:47:47) 
peki evli kadınlar da tinder açıyor o neden lan :/ swinger muhabbeti mi aldatma mı nedir o zaman.

Olabilir ya her türbanlı dindar olacak diye bir şey yok(işte dinle ilgisi de yok şekil-siyasal duruş olarak takıyorlar) Bir de siz konuya direkt girmeseydiniz bir şey olmazdı belki :D Sonradan muhabbet tıkanırdı konuşmazdı arkadaşınız. Bu şekilde net olmak lazım demek ki.
  • rodriguez2  (16.10.14 01:06:12 ~ 01:06:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.