[]

Kıbrısta üniversite okumak

Arkadaşlar bu konuda bilgisi ve deneyimi olan birisi var mı ? İnternette çok farklı şeyler yazıyor, hangisi doğru hangisi yanlış karar veremiyorum. Maddi olarak izmirde devlet yurdunda kalan biri olarak her şey dahil aylık 1000-1200 lira harcamam oluyor, oraya gittiğim zaman bu miktar ne oranda değişir ve eğer gidersem beni ne gibi şeyler bekliyo olucak ? Merak ettiklerim bunlar, cidden deneyimi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.




 
bir ara acayip kafayı takmıştım. deli araştırdım. bir tane kıbrıs'tan memnun insan bulamayınca vazgeçtim. tabii sadece o yüzden değil somut da pek çok kötü şey öğrendim. çok çok yazamıycam şimdi ama o iş olmaz diyenlerin ilki ben olayım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.10.14 19:02:40) 
izmirdeki devlet yurdunda 1200 lira harcıyosan orada vay haline. Demek ki barınma ve bazı elzem giderler dışında çok büyük bir giderin var ve bunu kıbrısla karşılaştırırsak çok daha yüksek bir meblağ gerekir senin için. ama bak snein için diyorum. 1200 liraya halledenler illa olur ama sen devlette kalarak ayada 156 lira yurt aprası verip 210 lira beleşten yiyerek 1200 lira harcayan adamsın. demek ki kıbrıs bütçen çok daha yüksek olmalı.


  • oddyseus  (15.10.14 19:04:25) 
pkk sempatizanı cok var bi de pound lazım sana


  • murtazaaaaaa  (15.10.14 19:23:21) 
valla ben de hukuk için konuşayım, hukuk okuyacaksan gitme kıbrıs'a tr'de sana gülerler. aynı yukardaki arkadaşa güldüğüm gibi. türkiye'de bir sürü okulda hukuk ingilizcesi var. bizim hocalar gidiyor kıbrıs'a, sonra gelip bize oradaki sınavları ne kadar kolay yaptıklarından, kalitenin çok düşük olduğundan falan vazgeçiyolar. üstteki arkadaş alınmasın.


  • jangbogo  (15.10.14 20:08:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.