[]

Android'e program fikri

Festival, çadır kamp, askeriye, cafe v.s. kalabalık yerlerde prize taktığımız telefonumuz, bizden habersiz şarjdan alındığı anda, en yüksek ses ile çalmaya başlasın.

Ama tuş kilidini açtıktan sonra prizden çekersek böyle bir alarm çalmasın.

Var mı? yoksa da al sana yedi sülalene bakacak yatırım fikri. Sloganı da "Theli sağolsun" olursa ne dava açarım ne de küserim.

 
tus kilidi kullanmayanlar ?

hem telefonunun hoparlör kalitesi iyi olsa bile kalabalikta cikaracagi ses viziltidan oteye gitmez

diye dusunuyorum ama tabi bilinmez ya tutarsa.
  • kutsalbok  (15.10.14 17:12:00) 
Powerbank teknolojisi hızla yaygınlaşıyor, priz arama derdine düşmüyor artık insanlar.

Kaldı ki çalacak adam pilini çıkarıp çalarsa telefon tepki veremez.
Program yaygınlaşsa bile hırsızlar arasında çözüm de yaygınlaşır.
  • cakabo  (15.10.14 17:25:07 ~ 17:26:24) 
güzel fikir ama sülaleni zengin etmez. google play de biraz yükselince ve tutarsa ücretli ve ücretsiz bircok benzeri cikar ve arada kaybolursun. Cünkü yazmasi zor bir uygulama deigil, tecrübeli biri icin 1 gün bile sürmez. Benzer uygulamalar var, yazarsan birde ses cikarmasinin yaninda telefonu calan kisinin caktirmadan fotosunu cekip önceden tanimlanmis mail adresine göndersin, sadece prizden cekince degil oynattigida da sesli uyari versin.(bu tarz uygulamalar var seninki prizden cikarma fonksiyonu ile onlardan bir tik ilerde olursun)


  • emrahday  (15.10.14 17:29:13) 
misal galaxy s4'ün hoparlör'ünü elinle kapatırsan yanındaki adam bile duymaz sesini.

Çalacak adam da öterse geri takar, önlemini alır ondan sonra çalar. Güzel gibi görünen pratikte işe yaramayacak bir proje bence. Ayrıca kafe bar gibi yerlerde bazen masadayken bile duyulmuyor telefon, senden uzakta prize takılıyken duymak mucize olur.
  • kimlanbu  (15.10.14 18:15:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.