[]

Zorlu Center

Bu akşam 6-7 gibi Zorlu Center'daki Apple Store'a gitmem icap ediyor. Ama ekşi sözlükteki yorumları okuyunca içim daraldı, daha gitmeden. Bir kaç sorum olacak, bilenler var ise çok makbule geçecek:

1. Arabayla mı daha kolay ulaşırım, metrobüsle mi?
2. Metrobüs durumunda, o uzun alt geçitten geçmeden ulaşma şansım var mı avmye?
3. Apple Store'a kolay varmak için, "şu kapıdan gir daha kolay ulaşırsın" diyebileceğiniz bir opsiyon var mı?

Teşekkürler.

 
Metrobus kolay. Uzun dedigin alt gecit 5km falan da degil:)


  • delifaruk  (15.10.14 10:28:59) 
Metrobusle gidin. O gecitten gitmek daha kolay. Gecitten gittiginizde ciktiginiz yerde sagdan devam edin. Statbucks'i adidasi falan gecince ortada kabak gibi apple store duruyor zaten. Eksi'de ne yazmislar bilmiyorum da o kadar da kompleks bi' yer degil. Sadece etraf acik olmadigi icin uzaktaki bir yeri tek bakista goremiyorsunuz.


  • ay nov kung fu  (15.10.14 10:30:44) 
nereden, saat kaçta gideceğinizi yazmamışsınız. bence taksi ile her zamanen çabuk gidebilirsiniz.

metrobüs ve metro duraklarına epey uzak. yeraltından epey yürümenizi gerektiren geçit var. bulvarın altından geçiyor. başka yolu yok.

planı biraz karışık, şöyle ki giriş katı cadde konseptine sahip chanel, dior filan gibi lüks mağazalar var. avm'nin olduğu bölüm dışardan görünmüyor ve merdiven ile iniliyor. sanırım metro ile gelince avm'nin içine çıkılıyor. apple store avm'nin içinde.
  • mea maxima culpa  (15.10.14 10:43:29) 
Ya epey yürüme dediğiniz yol ne kadar allah aşkına ya ahhahahahah. 15 dakika yürümüyor musunuz hayatınızda? 4 levent - taksim metro hattı üzerinde bi yerde arabayı bırak, gayrettepe'de in, bi 10 dakika yürürsün, direkt apple center içindesin hiç trafik & metrobüs fakirliği çekmeden.

Azıcık yürüyün ya. Yağlarınız erir. 10 dakika lan. Geçen baktım uzunçayır'a da uzun uzun diyolardı, 10 dakika sürmüyor yürümesi. Ahahahhaha. Lanya.
  • roket adam  (15.10.14 11:32:00) 
@roket adam: hacı yürümek değil mesele, kapalı loş bir alanda 15 dk yürümek geriyordur belki bazı insanları? allah allah ya, şu duyurudaki temelsiz ukalalık da beni öldürecek.


  • fengari  (15.10.14 11:36:53) 
Kapalı loş bir alanda 15 dakika yürüyemeyen bir insan olsaydım kesin check-up'a giderdim. Samimi söylüyorum, normal değil yani.


  • roket adam  (15.10.14 11:41:42) 
@roket: illa cevap verilecek, alta kalanın canı çıksın oynuyoruz çünkü burada. mallığın hiç lüzumu yok, sana "kapalı alanda yürümek için ne yapmam lazım?" diye sormadım. insan gibi bir soru sordum, istediğim cevapları da aldım. sen verdiğin abes cevabın altında kalmamak için bu kadar kasıyorsun, gerek yok.


  • fengari  (15.10.14 11:52:05) 
birader gözünde çok büyütmüşsün. metrobüs en kolayı. uzun alt geçit dediğin 400-500 metre ve 4-5 tane yürüyen bant var. istediğin kapıdan gir.


  • ezeriko  (15.10.14 12:49:45) 
ya ne yaptınız 15 dakika filan. Türkiye'de 15 dakikalık yürünecek altgeçit yapacak teknoloji yok henüz.

Barbaros bulvarının altından geçen bir yol var. o kadar hayatta sürmez. ama uzun süre yürüme gerektiğini söyleyelim de yanlış tarif olmasın dedim.
  • mea maxima culpa  (15.10.14 14:15:17) 
Herakşam yürüyorum o yolu :)
Metrodan Zorlu' ya 10-15 dakika civarı sürüyor - yürüme hızına göre -
Metrobüsten 5 dakika civarı diyelim ve bu saçma tartışmayı sonlandırıp birbirimize sarılalım, herkes solundakine " Sana değer veriyorum." deyip sağındakini öpsün, ne dersiniz ?
  • charlesbukowskiineksi  (15.10.14 14:19:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.