[]

Seks-Spor-Protein Tozu-Tadımca

Seks yok ilginizi çekmek için yazdım.
www.hepsiburada.com

Bu protein tozunu spordan önce ve sonra 1,5 ölçek şeklinde kullanıyorum.

Sabahtan shaker ın içine 3 ölçek tozu koysam, spora girmeden önce 3 ölçeği eritecek şekilde su koysam yarısını spordan önce içsem yarısını spordan sonra içsem bir sıkıntı olur mu?
Yani hazırlanmış protein tozu 2 saat beklese sıkıntı olur mu demek istiyorum.

Bir de çok abur cubur yiyen bir insanım evde hiç eksik olmuyor acıktığımda hoşbeş ya da ne bilim snickers yemek yerine tadımca yesem iyi olur mu? Yoksa daha hafif şeylere mi yönelim?

www.focahaber.com

Seksli soru da sorim de sorumu silmesinler. Seks hayatım çok iyi sizinki nasıl?

 
Protein tozunu hazırladıktan sonra ne kadar kısa süre içerisinde içerseniz o kadar iyidir.


  • angelus  (14.10.14 23:10:30) 
protein tozunu spordan önce içme.
spordan 1.5 saat kadar önce düzgün kalorili bir şeyler ye.
spor yaparken harcarsın, güç olur biraz.
spordan hemen sonra da su ya da süt ile karıştır iç.

bir de protein tozunu spordan sonra içmelisin.
3 ölçek fazla.
1 ölçek spordan sonra al.
protein tozuna yüklenmeden aslında daha düzgün beslenmelisin.
misal at 3-4 tane yumurta suda haşlansın.
sonra yapıştır onun beyaz kısmını spordan sonra.
zaten su gibi löp löp gider.
  • yapma volkan  (14.10.14 23:15:30) 
spordan önce 1.5 spordan sonra 1.5 ölçek neden? çok saçmaymış.

1- spor esnasında sindirim sisteminin çalışması seni verimsizleştirir.

2-belirli bir zaman aralığında karaciğerlerinin sentezleyebildiği belirli bir miktar protein var. 1 saat spor yaptığını düşünsek, 110 gram proteinin emilmesi imkansız. taş çatlasa 40 gramı vücuduna karışıyor. geri kalanı vücut atıyor + aşırı derece de anlamsız biçimde karaciğerlerini mafediyorsun.

kardeş kusura bakma ama cahilce kullanıyorsun.
  • fucking machine in my head  (14.10.14 23:18:29) 
Spordan önce neden protein tozu içiyorsunuz?


  • ay nov kung fu  (14.10.14 23:29:45) 
tadımca yesen olmaz. hoşbeş de olmaz. besin değerlerine bak ne demek istediğimi anlayacaksın. bu spor ingilizlerin de dediği gibi mutfakta yapılıyor. (özellikle karın kısmı)

ayrıca protein tozu bir supplementtir. yani nedir? takviyedir; ana öğün değildir. spordan hemen sonra bir porsiyonu(whey 3 matrix'te 1 porsiyon 2 ölçek oluyor) su ile iç. geriye kalan protein ihtiyacını et, yumurta, tavuk gibi besinlerden karşıla.

bak sana can kurtaran bir tarif vereyim ben: teksüt'ün bir lor peyniri var. 100 gramında 18 gram protein var. üstelik yağ oranı da 1,1. 200-250 gram lor peyniri+1 adet muz+çok çok az protein tozu(5-6 gram kadar, tat versin diye)+300-400ml su. at bunları miksere. afiyetle iç. 2,5*18=45. yaklaşık 50gr protein. tabi bunun yaklaşık %25'i whey, gerisi kazein. yatmadan 2-3 saat önce içebilirsin mesela.

abur cubur, şeker, ekmek vs. bunları kes artık. bu sporu yapacaksan bir zahmet kes yani.
  • papillon7  (14.10.14 23:40:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.