[]

Kullanılmayan Apartman Bodrumu

Apartmanda şu an kullanılmayan bir bodrum var. İçi çöp, kalas, çamur dolu. Herkes ümidi kesmiş anladığım kadarıyla. Biz burayı temizleyip izolasyonunu yaptırıp stüdyo olarak kullanmak istiyoruz.

Bunun kararını yönetici verebilir mi? Yahut her daireyle anlaşsak, farzı misal her dairenin aidatlarını karşılayarak, kiralama hakkımız var mı? Nasıl oluyor bu işler?

Asmalı civarında depo kiralayan var mı? :D

 
bence öyle bir şey yapacaksanız en az 3 senelik filan bi sözleşme imzalayın ki yaptığınız masrafa değsin.


  • neferkitty  (14.10.14 23:01:51) 
Ortak kullanım alanı ile ilgili kat maliklerinin tümünün onayı gerekiyor.


  • ground  (14.10.14 23:04:14) 
Pek masraf yapmayacağız. Tadilat, izolasyon, akustik düzenleme vs işleri için para ödemeyeceğiz.


  • joker hakki  (14.10.14 23:09:20) 
su anda copluk oldugu icin kimse ilgilenmeyecek alin kullanin diyecek muhtemelen. siz orayi duzenledikten sonra birden kiymete binecek herkes orayla ilgili plan yapacak. O yuzden hic temizlik islerine vs girmeden resmi bir sozlesme yapin. ucret odeyecekseniz ucret miktarini, yillik zam oranini, uzret odemeyecekseniz ucretsiz oldugunu vs belirtin ve uzun sureli anlasma yapin. ne amacla kullanacaginizi da yazin. sonra gurultu oluyor diye dava acmaya kalkmasinlar.


  • crucio  (14.10.14 23:38:09) 
apartmana kira vermiş olucaksınız. böyle uygulamalar var.


  • khul  (14.10.14 23:47:41) 
İşin bi de hukuk boyutunu sorun da sonra sıkıntı yaşamayın. Tapu falan alabilecek misiniz. Apartman bodrumları sığınak olarak geçer. kiralayacaksanız bile ikamet etmek için kira sözleşmesi lazım birinin mülk sahibi olması lazım onun için de bi tapu lazım mantıken. Oralardan bi pürüz yaşamayın. ayrıca buraya doğalgaz su ve elektrik aboneliği alacaksınız bunlar için de yine o belgeler gerekli.


  • maxhoper  (15.10.14 00:30:59 ~ 00:33:35) 
önce anlaş


  • jamswety  (15.10.14 01:25:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.