[]

Bon jovi klibi

Bon jovi'nin bir klibi vardı; bir kız intihar etmek için binanın çatısına çıkmış yoldan geçerken bir delikanlı yerdeki ayakkabı tekini görüp kızı fark ediyor, koşarak çatıya çıkıp kızı vazgeçiriyor daha sonra kahve içip muhabbet ettikten sonra yolları ayırıyorlar, fakat kız bir türlü peşini bırakmıyor takip ediyor, çocuğunda sevgilisi var yüzüğünü gösteriyor git başımdan der gibi, baya sinirleniyor tabi sonra kız bunun üzerine koşarak yakınlardaki başka bi binanın çatısına çıkıp ayakkabısını aşağıya sallıyor ve yine başka bir delikanlıya rast geliyordu bu ayakkabının teki. Klibi bu kadar detaylı hatırlamama rağmen sözleri melodisi hakkında hiçbir şey hatırlamıyorum, herhalde kısa film tadındaki klibe kendimi çok kaptırmışım izlerken :D Böyle bir şeyi hatırlayan varsa, şimdiden çok teşekkürler :)




 
  • foma  (14.10.14 23:05:17 ~ 23:06:59) 
@foma Maalesef bu değil, teşekkür ederim


  • a perfect lie  (14.10.14 23:13:22) 
offf 1 saattir arıyorum
www.youtube.com

  • foma  (14.10.14 23:44:54 ~ 23:46:50) 
@foma of of offf inanmıyoruum, ya ben acayip karıştırmışım, aylardır bon jovi klipleri izliyorum bulabilmek için ah!!!! Çok teşekkür ederim, çok! Bi yolculuk sırasında izlemiştim, o gün bi tek bon jovi kliplerini izlediğimi hatırlıyordum, hiç arctic monkeys düşünmemiştim :( gerçekten çok sağolun!!


  • a perfect lie  (14.10.14 23:56:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.