[]

istanbul'un derdi trafik, dilenciler, maganda vs..ya diger sehirlerin?

merak ediyorum. mesela antep'teki, bursa'daki vs..adamin sehire yonelik en buyuk dertleri nedir? diger sehirlerde yasayan arkadaslar yazabilir.




 
Mersin: sahilde otururken gelen gülcü, selpakcı çocuklar.


  • rnks  (14.10.14 22:17:15) 
o saydıkların sadece istanbulda var sanıyor isen büyük saflık içindesin. yanlış anlama, sadece soruş şeklinden bunu çıkardım.

memelekette o kadar güzelim şehirler var ki, ama bu şehirlerde o senin saydıkların dahil ve benim burada söyleyemeyeceğim o kadar iğrenç sorunlar varki...

lafın kısası her şehirde o saydıkların var. belli başlı bölgeler hariç olabilir.
  • mahone  (14.10.14 22:17:33 ~ 22:18:00) 
Diger sehirlerden kasit sadece yurtici mi bilmiyorum ama bu gunlerde Dublin'de musluk suyunun parali olmasi gundemde, insanlar protestolar yapiyorlar buna karsi. Musluk suyu icilebiliyor bu arada.

Trafik, maganda, dilenci vs dertler yok buralarda.
  • crown  (14.10.14 22:20:13) 
mahone, saflik ne alaka? bi bok iddia etsem eyvallah diyecem. bilmedigim sey icin niye saf oluyor musum?


  • mayeskuel  (14.10.14 22:22:04) 
Yapmayın ya. Magandalık da dahil İstanbulla boy ölçüşemez hiç bi yer


  • rnks  (15.10.14 00:17:43) 
izmir'dekilerin her bir haltta kendilerini en iyi sanmaları ve türkçe'nin ağzına sçmaları
not: tüm genellemeler tabii ki yanlıştır.

  • mirty  (15.10.14 00:25:36 ~ 00:25:51) 
birkaç yaşadığım şehri sayayım.

mersin: eskiden de insanı pek nezih değildi ama en son bu sene gittim ve hem arap dolmuş hem insan kalitesi iyice sıçmış. baya baya geriye giden bir şehir. tabii sosyal olarak.

ankara: şu an yaşıyorum. deniz yok. şaka lan şaka hayat boyu deniz kenarı şehirlerde yaşadım bir kere deniz aramadım şu şehirde buna rağmen. açık havada yapılabilecek pek bir şey yok her tür sosyal aktivite betonlar arasında yapılmak zorunda, çoğunlukla.

çanakkale: avm yok. yani iki alışveriş yapayım desen yok.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.10.14 00:30:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.