[]

Kıl kökü iltihabı

Sabah sabah kasığın bacakla birleştiği bölgenin 2 cm kadar altında yani baldır üzerinde sanırım orası baldır her neyse orada böyle ağrılı bir sivilce vardı, dokununca da hafif sertti böyle. Gün boyu bası yaptığımda ağrıyordu. Eve gelince dur ya bi bakayım buna deyince orada sivilceyi gördüm, sıktım ben de normal yüzdeki sivilceler gibi bir şey aktı, sertliği azaldı ama orası suan tamamen düzelmedi ağrısı da baya azaldı. İçinden de kıl falan çıkmadı ki normalde temiz bir bölge neden durduk yere böyle oldu anlamadım. Şimdi dermaya gitmeden yapabileceğim bir şey var mı ben de tıp öğrencisiyim bu arada elimiz neşter tutuyor, pıçağı takayım mı kendi kendimi drene edeyim mi napayım :((( bu arada cinsiyeti belirtmekte fayda var cinsiyet bağyaan.




 
Yakın bir arkadaşım çok çekti bundan (eğer kıl kökü iltihabıysa). Ara sıra yürüyemediği bile oluyordu bacaklarını sürtemediği için. Gitti geldi, arada boşalttılar falan yine çıkıp durdu. En son bir doktor onun deyimiyle "bildiğin oyarak" bütün kökü mökü aldı, sonrasında tekrarlamadı. O kadar acı veren bişi olarak anlatmadı ama.

edit: Yine de evde yapılacak şey değil tabii.
  • whoosie  (14.10.14 21:52:35 ~ 21:53:19) 
Isirgan otunu lapa yap sür. Butun batiklarina sür.
O lapayla kese yap hatta. Bir iki gun uygula gecirir.
kil donmesini efsane sekilde sokup atiyor

ya da ben tip ogrencisi olsam simdiye elli kere o picagi elime almistim. Yuzumdeki sivilcelerimi igneyle az desmedim gencligimde.
  • cecilia  (14.10.14 21:53:53 ~ 21:55:32) 
ben ağdadan sonra açık kalan foliküllere bactroban sürüyorum, sürmezsem anında folikülite dönüşüyor. o yüzden sana önerim bactroban.


  • Lim5  (14.10.14 22:07:13) 
@whoosie valla ne yüreğim dayanır buna ne bedenim, düşünemedim bile :((( allaaam inşallah öyle bir şey olmaz.

@cecilia orada batık yok ama sadece kıl kökü yani bu sinüslerden biri iltihaplanmış, enfekte olmuş :( yani oradan çıkması gereken kıl çıkamamıs degil diger türlü iltihaba da iyi gelir mi ki ısırgan valla gül yaprağı bas desen basıcam suan acayip korkuyorum geçmezse diye :(

@lim5 deneyeceğim bundan böyle bu dediğini :)
  • lal u ask  (14.10.14 22:12:08) 
Kil koku iltihabi icin de gecerli dedigim.


  • cecilia  (14.10.14 22:18:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.