[]

Bu Ne Demek?

bilgisayarımı her açışımda bu yazı çıkıyor, ne olmuş ölmüş mü bilgisayarım?

Edith Piaf: hard diski değiştirsem ne kadara patlar? birde şimdiki 320gb 1tb taksam sıkıntı olur mu?


 
harddisk yengen olmus.


  • mayeskuel  (14.10.14 20:14:44) 
ama bu yazıyı bile ben pc'den yazıyorum hala çatır çatır çalışıyor. :D
hard diski değiştirsem ne kadara patlar? birde şimdiki 320gb 1tb taksam sıkıntı olur mu?

  • kuzey li  (14.10.14 20:16:52 ~ 20:20:47) 
yakın gelecekte ruhumu teslim edeceğim demek oluyor(şaka değil) belgelerini yedeklemeni öneririm. ölmek üzere hdd


  • some devil  (14.10.14 20:26:35) 
F10'a basıp Setup menüsüne gireceksin ve HDD test yapacaksın.

Bunu yapmadan önce dosyalarını yedekle. Test bittikten sonra aynı uyarıyı verirse HDD kurbağa olmuş demektir. Vermezse sıkıntı yok.
  • himmet dayi  (14.10.14 21:39:29) 
testin sonucunda bir daha hard diskin açılmama ihtimali var mı?


  • kuzey li  (14.10.14 21:46:46) 
pek sanmıyorum. sonuçta hard disk test edilecek. Scandisk gibi basit bir işlem. Sen yine de yedeğini al da ağlama sonra.


  • himmet dayi  (14.10.14 21:56:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.