[]

Bankalar ingilizce evrak veriyor mu?

Evet soru baslikta. Bankalardan ingilizce evrak mumkun mu? Evraktan kastim hesap dokumu ya da "kisinin hesabinda X tarihi itibariyle Y kadar para bulunmaktadir" gibi bir yazi.

Daha spesifik olmam gerekirse, ABD'ye F1 vize almak icin I-20 dokumanlarini gondermem gerekiyor. Oraya uygun bir yazi alabiliyor muyuz?


 
1 ay once bi arkadasim ingiltere vizesi icin ayni belgeye ihtiyac duymustu. bankadan aldigi belgeyi yeminli tercumana cevirtip orjinali ile birlikte cevirisini de teslim ettiginde herhangi bir sikinti yasamadi.


  • minyatur  (14.10.14 17:17:42) 
Amerika'yı, F1'i ve I-20 nedir bilmiyorum ama 2 gün önce İngiltere'ye Türkçe banka hesap dökümünü verdim ve hiç sorun çıkarmadılar.


  • kaptan memo  (14.10.14 19:07:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.