[]

Caylak onay sirasi ilerlememesi

Daha once de iki kere yazarlik beklemistim 2009 ve 2011 yillariydi birinde 8 ayda onaylandim birinde toplu alima denk geldim. Simdi ise hesabimi acali 9 ay gecmesine ragmen sadece 2 bin ilerlemisim.(10 binden 8e) Tam hatirlamiyorum ama daha once hic bu kadar yavas ilerlemiyordu. Baktikca gunden gune ilerledigini goruyordum siranin. Ama simdi 3 ay bakmasam siram ayni neredeyse. Belki yillar gecince kalabaliklasti desem yine de yavas geliyor bana bu ilerleme. Online suresi derseniz elimden dusmez telefon gundemi eksiden takip eden bir dinazorum. Acaba telefondan girdigim icin online surem sayilmiyor da ondan mi ilerlemiyorum bir fikri olan var mi? Vallahi sikildim...




 
moderatör falan kalmadı artık sözlükte her şeyi bir avuç insan yapıyor haliyle yavaş ilerliyor


  • argent dawn  (14.10.14 17:41:29) 
Sıra bölüm bölüm ilerliyor; ilerlemeyi günlük olarak fark edemezsiniz lakin bir ay sonra 3 bin sıra birden ilerlediğinizi görebilirsiniz. Blok blok oluyor sıranın erimesi.


  • angelus  (14.10.14 17:49:49) 
mod yok diyenlere şöyle diyeyim guru nun tivittır hesabından benim mail adresimle dalga geçildiğini gördüm yani hesapta mod değil guru ama herşeyi inceliyor.


  • hayvan gibi yazar  (14.10.14 18:27:57) 
Oha ! iftiranin boylesi.


  • guru  (16.12.14 02:06:47) 
ne iftirası ? özgür demir sen değil misin? kendini beğenmiş herif. soktuğumun sözlüğünde 2-3 dk arayla ben pkk lıyım diyen milletvekilene(kendi açıklaması var) pkk lı milletvekili dedik diye gg den silik atıp üst üste 4 mesajı silip uçuran yerde mod olmadığını mı iddia ediyorsun? sabah akşam ana avrat hakaretler uçuşuyor millete nedense bizleri buluyor bdp lilere laf edilince uçurulmak. o kays el mecnun denen pkk'lıyı sözlük moderasyonuna almışsınız biz terbiyeliyiz yapmayız öyle şey hikayesi okumayın. nefret suçu denetleme grubu kurup tamamen pkk'lıların kontrolüne bıraktığınızı kimse unutmuyor. o yüzden evet sen ve benim adresime bakabilme yetkisi olan her kimse o sözlükte böyle şerefsizlikler yapanlar var. seda mıdır nedir o arkadaşına sor o bilir.


  • hayvan gibi yazar  (18.01.15 17:17:51 ~ 17:24:25) 
oo ifşa!

işte gurunun gerçek yüzü;
twitter.com

editledim, işte gerçek guru!

edit: oymuş, zaten guru@eksi.. diye mail adresini de yazmış
  • air  (18.01.15 17:22:01 ~ 17:27:21) 
@air mevzu ifşa değil benim ekşisözlüğe yazdığım mail adresimi, gelip biri tivittırda yazıp kamil diye aklı sıra taşak geçiyor sürtük, bu guru denen yalama da gidip favoriliyor bu kadar tesadüf fazla bence.


  • hayvan gibi yazar  (18.01.15 17:27:05) 
Soruya dönecek olursak çaylak onay listesi gerçekten yavaş ilerliyor. Tek umudumuz toplu alım olması ama o da pek mümkün görünmüyor. Mod sayısı artırılmalı. Troller ayıklanmalı.


  • corneillus  (18.01.15 17:49:16 ~ 17:49:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.