[]

evlilik ve baba sorunu

çok yakın arkadaşımın bir yıla yakın ilişkisi var tek problem kız arkadaşının okulu. Bizim arkadaş ailesiyle tanıştırdı kızı ben de hep yanlarından olurum gayet sıcak bir ortamdı.

Önümüzdeki ay kızın ailesinin yanına Sivas' a gitceklerdi. Ama kızın babası aşırı düşkün kimseyi dinlemeden sinir krizlerine falan girmiş erkek arkadaşı olduğunu ve onunla ciddi düşündüğünü söyleyince. Benim arkadaşın morali yerlerde. Kız "üzülme ne olursa olsun yanındayım" diyor. Ben dedim daha ne desin kız.

Bu tarz problemler yaşayanlar nası düzelttiler teşekkürler..

 
tam olarak bu değil ama benzer bir olayı yakın arkadaşım yaşadı sadece şahit oldum. Sivaslıydı kız ve ailesi çok tutucuydu. düzelmedi çokta zorlamadı çünkü bazı şeyler temelden sağlam olacak yoksa ileride daha büyük problemler çıkarıyor. her şey vaktinde güzel.


  • gokhan atestepe  (14.10.14 16:50:09) 
iyi de insanlar belli bir yaşa gelince aşık oluyor ben bu kişiyle evlenmek istiyorum diyor, bebeği olsun istiyor. hayatın akışı bu şekilde zaten. ömrünün sonuna kadar annesinin, babasının dizinin dibinde mi oturacaktı? babası da zamanında evlenmiş işte kızı olmuş, bu çok normal. babasına bunu desin kız. ama kabullenir bence ne yapacak ki kabullenmeyip?


  • rock n roll  (14.10.14 16:50:09) 
aman saçma sapan kız babası tavırları..napacakmış kızının turşusunu mu kuracakmış? diyarbakırlı bi arkadaşım yaşadı böyle bi sıkıntı kız da bala'nın kürtlerindendi. bi de muhafazakar filan da değil aslında kızıyla oturup rakı içen bi baba ama yok bi tanecik prenses kızı akşam 8den sonra gelemez, erkek arkadaşı olamaz, bu kız 30 yaşında. manyak mıdır nedir.--arkadaşım başlarım ha daha da uğraşamam seninle de babanla da dedi zaten sonra da çekti gitti şimdi yurtdışında--
muhakafazar ailelerde zaten bol bol var bu manyaklardan.
arkadaşın illa seviyorum alacam derse sakin karşılayacak, babaya saygıda kusur etmeyecek kız da yanındaymış madem bu çok büyük + point, genelde kızlar pısırık oluyor maalesef. baba bir iki söylenir o kızın da biriyle evleneceğini kabul eder diye umacak...bizim sivaslı bi yengemiz var --kız kuzenimle tatilde anyalyada filan tanışmış orada olan olmuş zaten :)) evlenmeye karar verdiler, adam vermem de vermem kızımı dedi yok şunu isterim bunu isterim dedi kendi kendine. yav he he dediler. adam sırf sıkıntı ama baba işte, yapacak bişey yok.
üzülmesin yahu var bu modellerden arkadaşına özel değil ki atlatırlar inşallah.
  • niye ama  (14.10.14 16:59:24) 
cevaplar için çok teşekkürler


  • greatviolinist  (14.10.14 17:10:40) 
benim babam da aynısı, 30 yaşıma geldim kendisi soruyor kimse yok mu evlenmicek misin sen başıma kaldın sen diye, ama eminim ki sevgilimi öğrendiği an tripler, krizler gırla gidecek. özellikle ilk veya tek kızı olan bazı babalarda var bu, paylaşamıyorlar. bizde mesela kız kardeşimin sevgililerini öğreniyor da ortada sorun falan yok. takılıyor arada o kadar. bana gelince olaylar değişiyor. sonradan aşıyorlar durumu, biraz zaman vermek lazım. kızın da babasına iyi yaklaşıp arayı yapması gerek.


  • pokerface  (14.10.14 17:34:25) 
İlk başta öyle olur kızım bebeğim nasıl evlenirsin bilmem ne diye olay yaratırlar. Otursun desin baba benim tursumu mu kuracaksın başınıza mi kalayım, torun istemez misiniz şeklinde babasının nabzına göre girsin. Sivaslilikla alakası yok klasik anne baba tepkisi.


  • Lim5  (14.10.14 18:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.