[]

takım elbise süper bi şey değil mi?

en serseri, en barzo herifi bile "düzgün" göstermiyor mu? işin detayına, derinine inersek aslında böyle düşünüyor olmamız bile çok üzücü. üzerine gömlek ceket geçiren kişinin daha düzgün, erkeksi, güvenilir vs. görünmesi tamamen bizim önyargılarımızla alakalı bi durum. ama onu bi kenara bırakırsak, cidden takım elbise şahane bi şey değil mi? karizmayı otomatik olarak ikiye katlamıyor mu? en tipsiz adama bile hoş hava katmıyor mu?

özellikle de kadınlar ne düşünür onu çok merak ediyorum. takımı dahi olmayan, neredeyse hiçbir şey için takım elbise giymeyen bir erkek olarak bana süper geliyo. bazen bi kızla buluşacak olursam diyorum lan takım elbise giyip gidiyim kesin aşık olur. sonra neyse ki içimden sağduyulu bi ses "kafede kızla buluşmaya takım elbiseyle mi gidilir lan manyak mısın" diyo da sakinleşiyorum.

siz ne diyosunuz?

 
barzo her zaman barzo.

kizlar seviyor, evet.

kafede bulusacaksan manasiz ama tasakli bir restorana goturuyorsan giyersin takim.
  • fortisvita  (14.10.14 16:14:00) 
seni ankara keciorende bir sokak dugunune davet ediyorum.
grinin binbir tonu takim elbise
parlak gomlekler
sahinler ve doganlar.
summer is coming.
  • kutsalbok  (14.10.14 16:14:11) 
Takim elbise adami vezir de eder rezil de. Duzgun kesimi ve isciligi olan kaliteli bir kumastan dikilmis takim elbise cidden super gosterebilir kisiyi. (Kadin icin de vucuduna uygun bir elbise auni etkiyi yaratiyor zaten.)
Ama bazen oyle takim elbiseler goruyorum ki gozlerim karariyor, tansiyonum dusuyor.
bir de bunun sebebi erkeklerin giyimlerine ozen gostermeyisi genel olarak. Takim elbise hemen hemen fix bir kiyafet oldugu icin daha iyi duruyor. Adami casual bi' goruyorsun 1. Sinif muhendislik ogrencisi.
  • ay nov kung fu  (14.10.14 16:15:57) 
Kaliteli ve temiz/düzgün/ütülü bir takım çok paspal bir suratı olmayan ve orta/uzun boylu, kilolu olmayan her erkeği düzeltiyor. Kilolu ve kısa boylu erkeklerde pek bir işe yaramıyor.


  • osurdum  (14.10.14 16:17:22) 
takım elbise giymek mahkemede direk iyi hal sebebi. mesela birini canice öldürüp sırf takım elbise giydiği için iyi hal indirimi alanları gördü bu memleket.

haber.sol.org.tr
www.google.com
  • kaptan memo  (14.10.14 16:20:28) 
grup vitamin'den geliyor;
"ruhu odun,gövde ağaç,kafası sunta
altın semer giyse bile zonta yine zonta"

www.youtube.com
  • demoniclewinsky  (14.10.14 16:24:34) 
kutsalbok+1
bunların parlayan versiyonları var, böyle baktığında kendini görüyorsun. takım elbise güzel seçilirse yakışır, fakat barzoluğu önlemiyor yine de. bir de her ortamda olmuyor.

  • rock n roll  (14.10.14 16:28:28) 
demoniclewinsky +1


  • kararsiz renk  (14.10.14 16:32:46) 
valla bizim adama dibimiz düşecekse o pijamalıyken de, şortluyken de, takım elbiseli ya da takım elbisesiz(ehm) de düşer..
fakat barzoluğun bir skalası varsa, 1-10 arası olsun misal, 7'ye kadar barzo yoktur, kalitesiz takım elbise kumaşı/dikimi vardır. 7 ve sonrası için asite batırıp over night bekletiyoruz.

  • shubulubapshubaptishaluva  (14.10.14 16:46:25) 
iski genel müdürünün takım elbisesi hariç deyin lan

edit: bir üstteki yorumcu yalan yanlış konuşuyor.
  • namus ninjası  (14.10.14 16:52:00 ~ 16:52:34) 
kesinlikle katılıyorum.

weknowmemes.com

hep spor gezerim ama takım elbiseyi çok severim. takım elbise gerektirecek bir işim ve maaşım olduğu anda en güzel takımları çekeceğim ayağıma. şimdilik evladiyelik bir tane var, özel günler için.

bence tek rahatsızlık verici kısmı klasik ayakkabı. yoksa kıyafetin kendisi rahatsız değil, gayet rahat.
  • yirmisantim  (14.10.14 17:02:46) 
O gömleğin büyüsü olabilir. Bi dişi olarak takım elbisenin bende bi artı puanı yok ama doğru bi gömleğin seksi yapamıcağı şey çok azdır.

Yukarda senin takım elbise için söylediklerini ben deri ceket için düşünüyorum; 4.bp.blogspot.com
  • shejia  (14.10.14 17:12:40) 
Yazini okumadim, evet takim elbise super bisiy.


  • delifaruk  (14.10.14 17:26:08) 
şık evet

www.italyada.net

ama slim fit olacak.

bir de bu var

img.internethaber.com
  • exlibris  (14.10.14 17:37:34) 
@sheija ya alex turner'dan örnek vermeyelim arkadaş, lezbiyenler bile adamla yatmak için sıraya giriyor lütfen. :)

bir tane 80'lerden kalma vintage deri ceketim var, kendisi 6 kilo zaten. tam bir motosikletçi ceketi. onunla da çekici olduğumu sanmıyorum ama kaliteli ve eski olduğu için çok severek giyiyorum.
  • yirmisantim  (14.10.14 17:54:54 ~ 17:55:25) 
5 sene aralıksız her iş günü giydim, baydı. sonraki 2,5 senede haftada 3 gün giyiyorum. rahatlık daha önemli.


  • [silinmiş]  (14.10.14 18:31:25) 
Yıllardır ceket altına tişört, kot pantolon ve bot takılırım en sempatik olduğum halimdir. Takım elbise giyince mman in black kıvamına geliyorum ben.
Fuckin aliens.

  • Solem  (14.10.14 18:33:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.