[]

usb flash disk hız problemi.

sandisk cruzer micro 8 ve 16gb olmak uzere iki adet usb flash disk, bellek, her neyse dosya aktarırken hızı 70-75 MB/sec dan düşmeye başlıyor 6-7 MB/sec a kadar yavaşlıyor. Bağladığım diğer external hard disklerde (160GB,250GB,1TB) böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Dosya sistemi NTFS, özelliklerden safely remove yap, ama performans iyi olsun u sectim. Buna rağmen sorunu çözemiyorum ne yapmam gerekir?




 
benim flash bellek hep 10 MBps lerde dolanıyor. bence normal.


  • cro magnon  (19.07.09 17:12:45) 
e normal olanı bu zaten?


  • cnonefb  (19.07.09 17:48:13) 
okuma/yazma hızı aşağı yukarı 20/10mb/s olan flashlar kendileri sanırım. hızları normal yani


  • argent dawn  (19.07.09 17:50:24) 
external hard disklerde de 20-25 civarında geziyor. daha hızlı olamaz mı bu iş? wd hdtv player ile kullanıyorum sureklı bu uzun bekleme sıkıcı oluyor..


  • vogue  (19.07.09 19:08:16) 
usbnin takıldığı bir hız sınırı sanırım kendisi. e-sata/fireware gibi değişik çözümleri denemelisin


  • argent dawn  (19.07.09 21:51:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.