[]

Ev kredisinde sigortalar

Dask, ev kaza ve kredi alana hayat sigortası olmak üzere 3 tane sigorta yaptırdılar.

Bunların 3'ü de zorunlu mu?

Hayat sigortası yılda bir 300 lira olur mu arkadaş? Yılda 1000 lira bunlara gidiyor.

 
Olurseniz o krediyi kim ödeyecek geride kalanlarin maddi gücü nedir? benim babam bunlarin sadece hayat sigortasını yaptırmamisti ve inanır misiniz rahmetli olunca biz daha ogrenciydik maaş baglanana kadar bu kredi takibe dustu dünya kadar sıkıntı ile uğraşıp ödedik siz işinizi saglama alın. Ne olacağı belli olmaz. Eğer bu sigortayi yaptırmış olsaydı kredi ödemesini geçtim ölene kadar ödediği tüm taksitler de geri verilecekti ev de bizim olacaktı. Bakın parasında evinde değilim ama işinizi saglama alın çok büyük dert bu banka işi inanılmaz bir sıkıntı olabilir.

zaten DASK artık fatura actırmak için de zorunlu yoksa elektirik ve dogalgaz abonesi alamiyorsunuz eve. En önemlisi de yeni eviniz Hayırli olsun.
  • rubiks cube  (14.10.14 14:28:53) 
ayrıca evinize su basti veya kapı cami rüzgârla veya yangında hat girdi diyelim. Eksper gelip bunları masraf olarak belirleyip size tamirat odemesi yapacak. çok yük olmayacaksa bunu da yaptirmaniz faydanizadir.


  • rubiks cube  (14.10.14 14:30:34) 
dask ve kredi hayat kredide zorunlu da ev kaza çok gerekli değil aslında!
bu karşılıklı anlaşmanıza bağlı. uygun bir vakitte müşteri temsilcinizle durumu görüşün ve sadece zorunlu olanları yaptırmak konusunda ısrarcı olun.
diğer türlü onlar da bazı sigortaları sırf satış kotaları tutsun diye sözde zorunlu olarak sunuyorlar...

edit: bence yazılması gereken en önemli şeyi atlamışım.
sigorta iyidir. koşullarını iyice okuyun ve kullanmayı bilin.
eski çalıştığım kurumda sattığımız sigortada bir koşul vardı ki kimseye inandıramıyorduk. bu yüzden kullanan Türkiye'de sadece 1 kişi olmuş! :D
diyelim ki misafir geldi evinize, elbisesine vişne suyu döktünüz. karşılıklı tutanak hazırlayıp sigortaya verdiğinizde sigorta elbisenin bedelini misafire ödüyor.
  • cliquot  (14.10.14 14:45:22 ~ 14:47:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.