[]

bıyıksız uzun sakal hakkında ne düşünüyorsunuz?

benim kafamda direkt radikal islamcı imajı canlanıyor. sıradan bir insanın böyle bir imajla dolaşma ihtimali yüzde kaç sizce? %80, %90 ışid, hizbullah falan canlanıyor gözümde. siz ne düşünüyorsunuz?

galeri7.uludagsozluk.com


 
iğrenç. ben de aynı şekilde törörise benzetiyorum direkt. görüntü olarak da çok çirkin yani. yoksa öyle adamlar var ki bu sakalına rağmen "karanlık" olmadığı çok belli herifin. ama yakışmıyor işte. şu sakalla yakışıklı olan adam, bu sakal olmadan çok daha yakışıklı olur yani öyle diyeyim. tamamen gereksiz, çirkin, tipsiz bi' şey.


  • pescador  (13.10.14 22:05:12) 
yani sıradan bir vatandaş işi değil di mi? bi şekilde tarikat, örgüt, radikal islam çağrıştırıyor. bunlardan biriyle bugün münasebetim oldu. aynı böyle sakal, altında şalvar falan salak bi tip. laf attı din konusunda falan tartıştım ben de sağlam atar yaptım pıstı sonra dangalak. ben de ışid şehre inmiş ya falan dedim arkadaşlara işte. bazıları her sakallıyı öyle sanma sıradan adam falan dedi ama sıradan bir vatandaş tipi değil ya bu. sizce de öyle değil mi?


  • xenophobe  (13.10.14 22:07:34) 
Hacı hoca işi.


  • Lim5  (13.10.14 22:17:20) 
hacı hocadan ötesi bence ya. hacı hocalar bıyıklı oluyor hep bildiğimiz sakal yani. bunlar böyle ekstra bir imaj resmen.


  • xenophobe  (13.10.14 22:18:18) 
Kardesimin 2 yildir imaji bu
pasaportta fotosu boyle
bu yaz amerikadaydi o pasaportla
  • cecilia  (13.10.14 22:19:08) 
büyük şehir, istanbul'un merkezi falan. hele bi de altında şalvar falan olunca hepten katmerlendi düşüncem.


  • xenophobe  (13.10.14 22:19:56) 
cemaatçi oluyor çoğu bunların. illa işid destekçisi olması gerekmiyor dedikleri gibi ama sonuçta radikaller bir şekilde


  • argent dawn  (13.10.14 23:14:26) 
güzel model.


  • ya ben lan neyse  (13.10.14 23:17:53) 
Ayıp lan, iki dakikada birçok bilim insanını ve filozofu harcamışsınız.


  • grgn  (13.10.14 23:50:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.