[]

otomobil anahtari

selamlar. 2006 model astra yedek anahtari kayip normal anahtari ise yipranmis halde. ben yeni bir kumandali sustali anahtar yaptirtmak istiyorum. yetkili servisi 350 lira dedi diger ozel anahtarla ugrasan iki yeri aradim. biri 275 digeri 190 dedi.

ne dusunuyosunuz daha ucuza bulabilir miyim ? illa yetkiliye gitmem gerekir mi? calinti durumlarinda anahtara bakiyo sigorta sirketleri demisti birileri


 
Bulursun ben 2 ay önce istinye'de birine yaptırdım cok memnunum. zaten adamı da forumlarda falan herkes tanıyor. istinye anahtarcı falan diye arat bulursun kesin.

zaten orijinal anahtarın içindeki devreyi 60 TL'ye istediğin tarzda bir kasaya oturtuyor. Orijinal kasayı da geri veriyor. Hiç düşünme bile.
  • twelfth  (13.10.14 15:07:28) 
Sifiri 50 liraya aldim ben


  • divit  (13.10.14 15:25:32) 
kasko varsa kaybettim de değiştirirler


  • argent dawn  (13.10.14 15:31:36) 
kasko yok. aracin yedek anahtari da yoktu. o yuzden ben elimdeki anahtari vermek/kabini degistirmek istemiyorum sustali kumandali sifir anahtar istiyorum.


  • seljax  (13.10.14 15:43:02) 
Kasko yoksa çalıntı durumunda zaten sigorta şirketiyle ne işiniz olacak?


  • prodeq  (13.10.14 18:23:42) 
arkadaslar anlatamiyorum ben sanirim. amacim yenilemek degil sifirden yoktan bir adet anahtarim olmasi. evde nasil yapiyim anahtari klonlayim mi ??


  • seljax  (14.10.14 17:20:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.