[]

tahta zımparalamak için

para alır mı marangoz? ev civarında hiç marangoz yok, gidip arıycam da bulucam öyle sorucam. belki burda bilen çıkar diye şansımı deneyeyim dedim.

tahta dediğim de, ahşap palet, makara gibi şeyler yani, çok da küçük değil...


 
alır ama işçilikle ilgili bir şey, evde mi yapacak, siz mi götüreceksiniz, girintili çıkıntılı mı ne kalitede istiyorsunuz vs.


  • kisa  (13.10.14 13:41:40) 
yani yaklaşık şöyle resimdeki gibi bişey. resimdekine benzer bir sehpa yapmak istiyorum, zaten onun için olacak. sonra sadece üstünü cilalayıp hazırlıycam.

img.gawkerassets.com
  • loveinaflipbook  (13.10.14 13:47:22) 
alır tabi.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (13.10.14 13:47:34) 
alır :)

siz kendiniz zımparalamayı denesiniz? öncekalın (düşük numara) sonra ince (büyük numara) zımpara ile biraz uğraşarak yapabilirsiniz
  • kisa  (13.10.14 13:50:01) 
alır tabi ki hatta çoğu böyle ufak tefek işlerden iyi para kazanıyor. zımpara kağıdı alıp evde yapın diyeceğim ama çok yorucu olur.


  • kuzey li  (13.10.14 13:50:28) 
Alır. Ama zımpara işi zor değil, sen de yapabilirsin balkonda.


  • buff  (13.10.14 13:52:41) 
aslında evde kendim yapmak da aklıma geldi ama ev batar gibime geldi o zaman da :) şimdi havalar da bozuyor, arka bahçeye götürüp de orda yapamayabilirim. risk almıyım diye dedim. yoksa hepsini kendim yapmak daha güzel zevk olur bence de :)


  • loveinaflipbook  (13.10.14 13:53:34) 
dandik makineler var onlardan al. hep makine sahibi olursun. ben mantık bu ustalara böyle işler için para yedireceğime yapabileceğim makineyi alırım.. yakında kaynak makinesi alacağım bu gidişle de biraz abartı olur.


  • mr fusion  (13.10.14 13:54:44) 
ev içinde olmaz. balkon ya da bahçe. bunu netleştirelim de önce.
ya da koçtaş gibi bir yerden elektrikli zımpara alınabilir fakat bahsi geçen makarada yüzey çok çok kötü ise önce rende benzeri bir şeyle müdahale etmek daha mantıklı olabilir.

siz balkonda ya da bahçede yapabilecekseniz alın elinize zımparayı başlayın yoksa da yakında marangoz yoksa hiç bulaşmayın
  • kisa  (13.10.14 13:55:56) 
@mrfusion, para yedirmek ağır kaçmış sanki. politikacı veya polis değil bu insanlar, craftsman diye sınıflandırılmış kişiler. el işi bu, hele ki zımpara. napsın adam 2-3 saatini hayrına sana mı ayırsın ?


  • liriamer  (13.10.14 14:41:07) 
bauhaus'dan günlüğü 20-30 tl'ye zımpara makinesi kirala. 1 günde yaparsın.

www.bauhaus.com.tr
  • merhum  (13.10.14 15:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.