[]

beltura bağlı köşklerde organizasyon

aradım konuştum haliyle alkol yok dediler de böyle çok şaşalı düğünler falan yapılıyor buralarda. ünlülerin falan da oluyor. ee bu insanlar içki içmiyor mu? kola ve sarı kolalı düğün mü olur lan köşkte?!




 
alkolsüz bira, meyve kokteyli, cider falan veriyorlardır belki?


  • ezeriko  (13.10.14 11:39:58) 
yine de bir rakının kırmızı şarapın yerini tutmaz ki :/


  • zenc  (13.10.14 11:48:30) 
bana göre de tutmaz ama adam günah diye içmiyorsa, kendi düğününde de içirmiyorsa zaten senin benim gibi düşünmüyor ki.


  • ezeriko  (13.10.14 12:20:10 ~ 12:20:20) 
parayı verdin mi hepsi olur.

Mekan da alkol satılmayabilir ama alkol içilmesine karışamazlar.
Catering firması ile anlaşırsın istediğini yedirir içtirirsin.
onlara da ona göre bir kira bedeli ödersin.
  • croswell  (13.10.14 12:21:14) 
@crosswell dışarıdan catering kabul etmiyorlarmış.

organizasyon + müzik + foto + catering hepsi için anlaşmaları yerleri var. menüler de belli.
  • zenc  (13.10.14 12:29:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.