[]

french press???

kalitesi fark eder mi? starbucks'da gördüm 28 lira ama kesin yanlış gördüm. 58 filandı bence o. bi de 1 milyoncuda gördüm 8,5 tl idi. şimdi iki sorum var

1: starbucks'dakinin fiyatını bilen var mı?
2: 1 milyoncudakiyle starbucks'dakinin farkı ne olabilir? sonuçta sadece kahveyi dibe itmeye yarayan bi aparat. hani belki telinin kalitesi tadı etkiler filan diyeceğim ama bir bilgim yok, belki çok iyi bir tel ve kötü tel ayrımı yoktur pek, hani standarttır ya da ne bileyim belki de starbucks'dakinin teli de über bi tel değildir. ama belki de tel her şeydir ve starbucks'dakinin teli çok iyidir. ne diyorsunuz?

 
starbucks'tan aldım ben, rezalet bi şey. çok çok kalitesiz. verdiğim para içime oturdu cidden. basıyosun kaymıyo falan çok boktan bi ürün. 1 milyoncudan al.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.10.14 23:56:46) 
sıtarbakstakini bilmiyorum benimkini baya önce kahve dünyasından almıştım çok memnunum. şöyle diyorum lan altı üstü bir tel bre insafsızlar ne kadar fark edebilir de o kadar pahalıya satıyorsunuz yatacak yeriniz yok. evet aynen böyle.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.10.14 23:57:13 ~ 23:57:32) 
ben kahve dünyası'ndan 15 tl'ye almıştım. starbucks'ta muhtemelen daha pahalıdır ve herhangi bir fark olduğunu sanmıyorum. alt tarafı kahveyi dibe iten bir aparat. ne kadar fark edebilir ki.


  • gogu delen adam  (12.10.14 23:59:54) 
Bodum alın. French press'de önemli olan filtre kısmının nasıl dokunduğu. 1 milyoncudan aldığınız muhtemelen dandik bir dokumaya sahip olacaktır, o nedenle iyi bir filtreleme yapmaz lezzeti de berbat olur. Farkı o.


  • angelus  (13.10.14 00:12:32) 
Aslında fark ediyor. Bodum marka pressim vardı, hakikaten iyiydi. Cam haznesini yıkarken elimden nasıl kaydıysa fayans zemine düştü kırıldı. Sonra ikincisine o kadar para vermek istemedim gittim kahve dünyası'ndan aldım, kullanıyorum sorun yok ama kalite farkı bariz.

İyi bir marka almak istemiyorsanız en azından Kahve Dünyası'ndan alın derim. Metal filtresi önemli, iki günde paslanıp kalmasın mesela.
  • marjory  (13.10.14 00:28:25) 
Starbucksta satilan gecen sene 58 liraydi ve bodum markaysi. Filtrelemesi iyidir ve cam hazneli olmasi lazim.


  • nightwalkerg  (13.10.14 01:44:59) 
daha önce de yazdım buraya da yazayım. türkiyeye gelen bodumlarda bir bokluk var (hem essedekiler hem starbuckstakiler). çoğunun filtreleri hazneden hafifçe büyük o yüzden de potluk yapıyor ve kenarlardan boşluk bırakıyor. almadan önce iyice kontrol edin. ondan sonra zaten ömürlük olarak devam ediyorlar. presslerin kahveyi yukarı atmaması lazım yoksa iyi çalışmıyor demektir.


  • argent dawn  (13.10.14 09:42:09) 
ben büyük boyunu mudo'dan almıştım. sanırım paşabahçeydi. ucuz veya pahalı değil, ortalama bir şeydi.
bodrum olanlar kadar pahalı değil yani.

  • yalnux  (13.10.14 09:56:28) 
ben jacobs'un promosyon olarak verdiklerini kullanıyorum, çok memnunum.

benim tek beklentim kahveyi aşağı itelerken sızdırmaması. benim için kalite budur.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (13.10.14 14:37:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.