[]

eski sevgilime tekrar aşık oldum gibi bi şey. ne yapıyoruz şimdi?

4 yıla yakın bir arkadaşlığımız mevcut ufak tefek sürtüşmeleri ve küslükleri saymazsak. 2 sene önce benim feci boşluğuma gelmiş bir sevgililik dönemimiz oldu. 3 ay kadar sürdü. iyi olmadı, hoş olmadı. devamında, tartışma veya kötü söz olmadan, kendiliğinden bitiverdi.

sonra birkaç aylık aranın ardından görüşmeye arkadaş olarak devam ettik. ve o günden bugüne, 2 sene falan geçti, bu kızın iki ya da üç sevgilisi oldu. hiç kıskanmadım bile. ilgilenmedim. çünkü sevgilimken bile kafamdaki ilişki/kız modeline uyduramadığım için tutkuyla, kendi tarzımda sevememiştim onu. "üvey sevgili" gibi bir şey olmuştu yani... kesinlikle aldatmadım. ilişkimizin düzgün olması için de elimden geleni yaptım. ama olduramıyorduk.

neyse. hala arkadaş sayılırız. eskisi kadar sık görüşmüyoruz, zaten farklı şehirlerdeyiz. ama kendisi önümüzdeki yıldan itibaren burada olacak ve hala bana "orada çok yalnız hissederim, yanımda ol" diyor.

ben yeni yeni ondan bu sefer gerçekten hoşlanmaya başladığımı hissediyorum. birlikteyken neden sevmemişim, sevememişim anlamıyorum. tam birlikte olmak isteyebileceğim türde bir kız aslında. boşluktan diyor, yokluktan diyor. konuşuyorum. ikna ediyorum. o zaman da "iyi ama ben seni arkadaş olarak seviyorum"a getiriyor olayı. beni hayatında istediğini düşünüyorum. ama sevgili olarak değil. sevmiyor. geldiğinde sevişiriz bile. kendisi diyor. ama sevgili olmak istemiyor.

ben "ooo seks" adamı değilim. beni tanıdığı, bana güvenebildiği, beni çok yakından tanıdığı için "seks lazım olursa bununla sevişirim" diye düşünüyor sanırım ama ben beni sevsin, bunu beni sevdiği için istesin istiyorum. ben onu seviyorum çünkü. ha şu an "sevgilim ol!" dese olabilecek miyim, kendimi iyi hissedecek miyim onu dahi bilmiyorum. ama sürekli onunla konuşmak, onun yanında olmak istiyorum. ne bileyim canı sıkılsa üzülüyorum, iyi hissetmesi için uğraşıyorum vesaire.

çok çok iyi tanıdığım birisi ve benim için vazgeçilmez oldu diyebilirim. ama bu şekilde sürdüremiyorum. böyle birisini kendi kaprislerim yüzünden kaybetmek istemem ama ister istemez kendimce posta koyuyorum "sevmiyorsan git" diye.

kafam acayip karışık. ne yapayım? iletişimi kessem, saçma olacak. yıllardır tanışıyoruz, yıllardır iyiydik. diyorum ya, sevgilisi varken bile iyi arkadaştık. e sevgili de olduk yani. ama ben şu an "BENİ SEVGİLİ OLARAK SEVMİYORSAN HİİİÇ GÖRÜŞMEYELİM" kafasındayım.

emaneti çekip yoluma mı bakmalıyım? bu şekilde iletişim benim kafamı kurcalıyor çünkü. ben zaten "aa canım sevişiriz yaaa" olaylarına da pek aşina değilim, çekiniyorum öyle şeylerden. bu tarz şeyleri sevgilimle yaşamak istiyorum. ama benim son 4 yıldır düzgün iletişim kurabildiğim tek kız bu zaten. bana bu tip bir arkadaş gözüyle bakmasını istemiyorum. beni sevsin istiyorum. sevmiyorsa görüşmeyelim diyorum ama kaybetmek de istiyorum. döner istiyorum ama dönmesin istiyorum. yaram derin.

kafam karışık. ne yapmalı, ne etmeli?

 
@straight gigolo, eskiler demiş ama pescador anlamadı... neye devam? saldırmaya mı? yoksa uslu durup arkadaş olarak görüşmeye mi?


  • pescador  (12.10.14 23:18:43 ~ 23:19:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.