[]

Bu nasıl bir yaratıktır?

İyi geceler ahali,

Birkaç gündür evde gördüğüm garip bir yaratık var, böcek ya da örümcek olduğuna eminim ama halıyı kaldırmaya cesaret edemediğim için emin olamadım. 2 gecedir resimdeki yerde duruyor ve halıyı ayakla dürtünce içeri giriyor sonra yine aynı şekilde çıkıyor ve öylece hareketsiz duruyor. acayip işkillendim. nedir bu hayvanın cins, türü, familyası?

not : resmi tel kamerasıyla acele çektiğim için pek net olmadı. mermerle halının birleştiği yerdeki karaltı oluyor kendisi.

yaratığın aslında küçük bir örümcek olduğu ortaya çıktı. hepinize teşekkürler.

 
hayvanat halının altında devam ediyorsa belki bir eklembacaklıdır? çıyan belki? ama bu fotoğrafa bakıp söylemek zor cidden.


  • fortisvita  (19.07.09 01:16:09) 
yengeç dicem ama...


  • cilgin fantezilerin adami  (19.07.09 01:23:08) 
halıyı kaldırın. üzerinize atlayıp yemez sizi merak etmeyin. yapabileceği en fazla şey koşarak kaçmak olacaktır. o yüzden elinizde bir terlik gazete falan hazır tutun, halıyı kaldırdığınız gibi çakın kafasına bi tane. sonra resmini çekin, biz inceleriz :)


  • cro magnon  (19.07.09 01:25:29) 
öldürme. bir bardakla hapsetmeye çalış, sonra düzgün bir fotoğrafını çek. buradan hiçbir şey anlaşılmıyor.

tekrar ediyorum: öldürme.
  • blackdog  (19.07.09 01:27:08 ~ 01:27:32) 
iyide arkadaşım madem o kadar korkuyosun nasıl yaşamayı başardın birkaç gün onla hayret. üstteki cevaplarda güzel taktikler verilmiş üstüne basmayı göze alamıyosan al bi böcek ilaca en etkilsinden sık anasını satayım bitene kadar kapını iyice kapa uyu. diğer gün ölü olarak ele geçirebilirsin yaratığı.


  • nickdediğinnecki  (19.07.09 01:30:47) 
sivi nitrojen sik uzerine


  • astaroth  (19.07.09 01:33:38) 
o evde dip köse temizlikte yapilmaz simdi...

böcek öldürmek icin sprayler oluyor ya, böcege hic yaklasmadan ondan kurtulabildigin.. onlardan alip sikabilirsin.
  • nussschnecke  (19.07.09 01:34:57) 
süpürgeylen çekin en temizi sanırım.


  • humin zararlisi  (19.07.09 01:47:00) 
Eklem bacaklılardan nefret eden biri olarak, ver adresi kafasına kafasına vurayım anne terliğini. Hiç acıma geçir suratının ortasına.

Not: 2 sene önce ayağıma karafatma tırmandı, önceleri bir gıcıklığım yoktu göttenbacaklılara
  • kmrr  (19.07.09 02:01:25) 
bence bu en az 1 metre boyunda bisey. fotograftaki kisim da buzdaginin gorunen kismi.


  • deahy  (19.07.09 02:08:32) 
o bacaklar karadul bacaklarina benziyor, altinda da kirmizi kum saati figuru varsa cok zehirli bir orumcekle karsi karsiyasiniz demektir...

haliyi tam kaldirip bir foto cekseydiniz de siz de biz de ogrenseydik tam olarak.. elinize bir edevat alin her ihtimale karsi..
  • ermanen  (19.07.09 03:00:51) 
onu biraz daha orda birakirsan asil, yarin bakacaksin orda yok.... ugras dur, ara ki bulasin. napacaksan yap cabuk yap. :)


  • kurukafa  (19.07.09 03:07:14) 
abicim bir şey yap artık ya ama.


  • blackdog  (19.07.09 03:14:47) 
çıyan dedikleri mahluk bu.

az önce ben de odamda öldürdüm bir tane.fena ısırıyor diye biliyorum.mutlaka öldür.öldürdükten sonra üzerine benzin döküp yak.
  • mstgngr  (19.07.09 03:29:42) 
bu kesin çıyan.. ben olsam bütün halıyı yakmıştım şimdi. iğrenç bi yaratık. evet böcek fobim var.


  • faideli bilgiler  (19.07.09 13:44:14) 
ben de çıyan diyorum. abi teaser tribi yaptın, göster artık şu mahlukatı :)


  • boshi  (19.07.09 15:19:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.