[]

öldürürken boğaz yakmayan sevimli sigara hangisi?

ben memlekete gelirken falan bir paket sigara alırım yanıma. denize karşı tüttürmek çok keyifli oluyor. yine dışarda içmece zçmaca ortamlarında da içiyom milletle birlikte. normalde turuncu pall mall içerdim hafif olduğu için ama artık çok hafif geliyor, boş hava üflüyomuşum gibi hissediyorum.

ağır olmayan ama pall mall kadar da hafif olmayan, ağızda iğrenç tat/boğazda berbat acı bırakmayan orta karar bir sigara önerebilir misiniz? ne içelim?

"sigaranın boğaz yakmayanı/acıtmayanı mı var" demeyin. turuncu pall mall gerçekten hafif. arkadaşlardan camel falan otlanmıştım da ebeminkini tersten görmüştüm, o ne pis ağır sigara öyle.

sürekli içmediğim için fiyatı çok önemli değil. gerçi bu gidişle sürekli paket taşımaya, 2-3 günde bir sigaradan günde 8-10'a gideceğim gibime geliyor ama dubakalım.

 
Kent switch, camel beyaz, esse, chesterfield lacivert olan, davidoff çeşitleri bunları içiyorum ben.


  • strangerinhere  (12.10.14 20:24:49 ~ 20:25:37) 
camel white zannımca


  • mutlusismankedi2015  (12.10.14 20:26:06) 
camel'ın black olanı mıydı şu şerefsiz olan? oydu sanki. white'ı deneyeceğim. kent switch'i ev arkadaşım içiyor, ondan da tatmıştım sanırım ama pek beğenmemiştim. yalnız ne pis herifim ben de ha, sırf arkadaşında var diye sigara içer mi insan aq


  • pescador  (12.10.14 20:27:25) 
abi camel white olur mu ya normal camel'dan çok daha leş bir sigara emin ol. chesterfield beyaz baya hafif artık neyse beyaz mı açık mavi mi ondan ama bir de masmavi olan var pakedin o değil ha. valla nasıl anlatsam şaşırdım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.10.14 20:28:38) 
Pescadorcum insanlar genelde böyle sigaraya başlıyor. Yabma. :/ Sonra bırakana kadar imanı gevriyor insanın.


  • ay nov kung fu  (12.10.14 20:28:44) 
@ay nov kung fu, biliyorum. maalesef kendime sigara konusunda çok güvendim. dün akşam hiç keyif için falan değil, sırf canım istediği için 2-3 saat arayla içtim. bilmiyorum ne yapçam. zaten her yerim dökülüyor, sanırım 3. paketten sonra kendim de ölürüm problem kalmaz :/


  • pescador  (12.10.14 20:32:55) 
1 yıl Pall Mall turuncu içtim dediğin gibi artık boş hava üflüyor hissi verince Pall Mall mavi kullanmaya başlamıştım tavsiye ederim tam aradığın sigara.


  • CandleJack  (12.10.14 20:43:30) 
marlboro light ya da camel white al. ikisini de istemezsen bi tık üstü chesterfield beyaz var.


  • klassno  (12.10.14 22:02:48) 
djarum iç


  • icim urperiyor  (13.10.14 02:26:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.