[]

Paypal sorunu vs. 3523626

Paypaldan rapidshare alıcam 6 aylık

"Unfortunately your payment was not accepted by PayPal. We are now redirecting you to PayPal. Please choose an alternative payment method from within your PayPal Account."

Şöyle bir uyarı cıkarıyor. Daha önce denemiştim limit falan demişti 1 aylık almıştım sorun olmamıştı sonrasında 30$ lık falan başka bir şeyde aldım yine sorun cıkmadı ama 29.99€luk ödeme bu sorunu veriyor. Hesabım onaylı ve premier.

Nasıl çözebileceğim hakkında fikri olan var mı?

Benim mallığıma gelmiş kusura bakmayın. Kredi kartı limiti yetmiyomuş onu unutmuşum. :)

Aynı uyarıyla karşılaşıp benim gibi kendi kart limitleri unutanların belki işine yarar diye kalsın duyuruda.

 
forumlardan neredeyse yarı fiyatına rapid hesapları verdiklerini okumuştum. ama çok geçti, artık almıştım. sorununu çözmez ama istersen forumları bir araştır itraderı yüksek adamlardan alabilirsin.


  • eluser  (19.07.09 00:22:55) 
kartınız/adresiniz onaylı değildir diyeceğim ama onaylı demişsiniz. başka bir sebep göremiyorum. üstelik 30 euro için onay da isteyeceklerini sanmıyorum.


  • cro magnon  (19.07.09 00:24:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.