[]

Köpek Sorunu

Selamlar,

Oturduğum yerin yan tarafı büyük bir düzlük. Köpek yoğunluğu var, özellikle gece 2 civarında sanıyorum yer kavgasında olan iki sürü köpek hemen her akşam kavga ediyorlar. En az yarım saat boyunca havlamadan geçilmiyor, uyutmuyor. Belediyeye haber versem şimdi alıp barınağa koyacaklar; oraların hali de malum. Bu köpeklerin susması lazım, uyutmuyor. Ne yapsam?


 
kulak tıkacı aga çağımızın icadı


  • high hopes of the sozluk  (12.10.14 14:29:01) 
karşılıklı olarak birbirlerine havladıklarını sanmıyorum. büyük ihtimalle gecenin köründe oradan geçen bir yabancıya bir tanesi havlamaya başlıyordur diğer grup da onları duyup havlamaya başlıyordur. durum buysa yapacak pek birşey yok gibi. hepsiyle insan temasını arttırmanız lazım besleyerek, severek vs.

yok ille birbirlerine havlıyorlar diyorsanız, battal boy kuru mama alın, iki grubu da çağırın birlikte yesinler kaynaşsınlar grup konsolide olsun. 2-3 kere bunu yaparsanız kaynaşırlar.
  • backpacker  (12.10.14 15:52:00) 
Kopek kovucular var. Ses dalgası yayiyorlar. Biraz pahalidir ama deneyin isterseniz.


  • bambum  (12.10.14 16:09:09) 
benim evin yakınında sürekli köpekler havlıyor sürekli ama, alıştım valla 4 yılda. takılmayın bu kadar.


  • bradshaw  (13.10.14 10:15:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.