[]

edepsiz boklu kedi!

kucuk kedim iyice ipne gibin, pust gibin bir sey oldu arkadaslar, atcam!

tuvalet egitimi var, kuma isemesi sicmasi gerektigini biliyor ama isememek icin elinden geleni yapiyor. yapacak bir yer bulamazsa anca giriyor tuvalete. yerde ufacik bir kumas parcasi, bir kutu gorsun hemen ortasina siciveriyor! disari ciktiktan sonra her eve geldigimde sagda solda cis bok ariyom surekli. :/ kiyafetlerime de sicmis!

neden beyle yapiyor olabilir bu hayvan ya?

 
Sana posta koyuyor.


  • angelus  (12.10.14 12:32:40) 
evde oldugumuz surede surekli tepemizde, hic sevilme ihtiyaci geri cevrilmiyor.
tuvaletinin yerini degistirdikten sonra basladi aslinda, geri eski yerine koydum, kapaliya yapmak istemiyorsa diye acik tuvalet de koydum yanina, simdi takipteyim tekrar, yapmaz diye umut ediyorum ama.
baska bir sebebi olabilir mi diye sorayim dedim, hastalik mastalik durumlari falan. (klinige duzenli gidiyoruz da, sonucta surekli her sey icin test edilmiyor hayvanlar)
  • mutevazi  (12.10.14 12:34:00) 
Tuvaletin yerini değiştirdiğin için olabilir, hayvanın düzenini bozmuşsun o da trip yapıyor bana kalırsa.


  • angelus  (12.10.14 12:35:22) 
kumunu değistir bi de. belki etkisi olur.


  • ufukcel  (12.10.14 12:36:41) 
Yavru bir kedinin kumunu alıştığı noktadan başka yere taşırken direk taşımayın. Kumun olmasını istediğiniz yere kademe kademe getirmeniz lazım. Bugün 10 cm ileri koyun ertesi gün tekrar 10 cm ilerletin öyle yeni yerine götürün kumu. Evde 6 aylık kedimiz var ilk geldiğinde kumu bir odada duruyordu tuvalete anlattığım gibi adım adım taşıdık 1 haftada.


  • Dr_Stat  (12.10.14 12:52:39) 
Ya kumunu sevmiyordur ya da evdeki birinden rahatsız oluyordur, aklıma başka bir seçenek gelmiyor açıkçası.


  • tiny penny  (12.10.14 13:24:10) 
evde başka kedi varsa ve onun kumuna işiyorsa o yüzden o da işeyecek yer bulamıyor olabilir.

tuvalet kediler için ço önemkli bir sosyal statü, kokularını bırakıyorlar ve alana tecavüz yaşamsal tehdit ile eş değer onlar için.
  • neferkitty  (12.10.14 13:31:37) 
abisi ablasi da yapiyor onun tuvaletine tabi ama iki aya yakin oldu ayni tuvaleti kullaniyorlar. bir haftadir falan yapiyor ortaliga.


  • mutevazi  (12.10.14 13:58:48) 
bence tuvaletleri bi ayırmayı dene derim


  • neferkitty  (12.10.14 14:03:06) 
nasil ayirayim tuvaleti? hepsi hepsine yapiyor, kediye kalkip oglum oraya yapma diyemem ya:/


  • mutevazi  (12.10.14 18:04:08) 
Acaba yeterince temiz bulmuyor da ondan mı böyle yapıyor? Ne sıklıkta değiştiriyorsun kumu? Benim bir kedim var 5-6 günde bir değiştiriyorum, senin üç kedi epey sık değiştirmen lazım.


  • tiny penny  (12.10.14 19:40:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.