[]

askerlik hakkında bir soru

83 doğumlu bir dana olarak bu yaşıma kadar hiç şubeye gitmedim ve bu sene yeni mezun oldum. Bu arada ilk sene üniversiteye girdim ve tecil işlemlerimi okul yapti (yada ben öyle biliyorum) Yalnız okuma süremi bir miktar aştığım için (8 sene)Şimdi ben yüksek lisansa gitmek istiyorum bu arkadaşlar bu zamana kadar nerdeydin hop gel bakalım diyebilirler mi? Bildiğim kadari ile mezun olduktan sonra 2 senelik bir tecil süresi var. Önerileriniz yada fikirleriniz var mıdır? Özellikle richard kimble arkadaşlara soruyorum.




 
değildir ama hadi sen bilmiyorsun ama bakayasn diyelim, şimdi mezun olduğundan askerlik şubesinden 2 yıllık tecilini yapabilirsin, yani öyle al götür gibi durumla karşılaşmazsın.


  • alchemistt  (18.07.09 23:03:35) 
bakaya yada benzeri duruma düşseydin çoktan eve gelirlerdi, o nedenle endişelenmene gerek yok. daha önceden tecil ettirmediysen lisans bitiminde 2 yıllık tecil hakkını kullanabilir ve hatta hiç tecil ettirmeden master programına başlayıp yine okul nedeniyle askerliği erteleyebilirsin.


  • roadrunner_merlin  (18.07.09 23:17:55) 
yine de mutlaka şubeye uğra. benim de bakalık bir durumum yoktu, okul nasıl olsa tecilimi yapıyor diyordum ki eve gelen polis "hadi askere hazırlan artık" dedi resmen. bir arkadaşa polis de gelmemiş fakat kaçak durumunda kalıp 1.5 milyar ödemişti okulun tecil etmeyi unutması nedeniyle.


  • tekosin  (18.07.09 23:31:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.